1001 de nopti episoadele 1-4 (rezumat)

2,109

Sehrazat, o femeie tânără și văduvă, are un băiat de 5 ani bolnav de leucemie. După o lungă căutare, se găsește un donator potrivit pentru transplantul de măduvă al fiului ei Kaan, dar trebuie să găsească suma mare de bani necesară pentru tratament într-un timp foarte scurt.

Sehrazat cere mai întâi un împrumut la bancă, apoi bate la ușa socrului ei, Burhan Bey și în cele din urmă cere un împrumut de la firma de arhitectură la care s-a angajat în urmă cu doar trei luni.
Încercând toate modalitățile posibile de a-și menține copilul în viață, tânăra se adresează lui Onur Aksal, unul dintre cei doi șefi tineri și chipeși ai companiei.

Onur, care nu are încredere în femei și consideră că toate sunt vânătoare de avere, s-a îndrăgostit de Sehrazat la prima vedere și îi spune că îi va da banii, dacă va petrece o noapte cu el. Sehrazat refuză dar în cele din urmă acceptă propunerea știind că nu are de ales.
Onur este dezamăgit fiindcă spera că ea este diferită.

Întâlnirea are loc în seara următoare, la unul din hotelurile companiei.
Dimineața, Sehrazat se duce la medic cu banii. Mihriban, donatoarea ajunge în țară și următoarea zi începe tratamentul lui Kaan.
Sehrazat se ocupă de coordonarea construcției unor clădiri în Dubai, un proiect important pentru companie și fiindcă întârzie la o ședință în ziua când îl internează pe Kaan, Onur o ceartă, el neștiind de fiul ei bolnav.
Sehrazat vrea să își dea demisia dar Kerem, celălalt șef care și el o place, intervine și calmează apele.
În cele din urmă, Burhan este înduplecat de soția lui să-și ajute nepotul și nora dar este prea târziu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.