1001 de nopti Episoadele 17,18 (rezumat)

1,382

Sehrazat îi spune lui Mihriban că Onur a cerut-o în căsătorie. Mihriban îi zice că ea și-a dat seama că Onur o iubește după felul în care o privește.

Fiind la companie, Sehrazat sună acasă iar Mihriban nu îi răspunde. Fiind îngrijorată că Kaan a pățit ceva, Sehrazat pleacă în grabă acasă iar Onur o însoțește. Când ajung acasă, telefonul lui Mihriban era acolo dar ea și Kaan lipseau. Sehrazat intră în panică dar Onur o îmbrățișează și încearcă să o liniștească. Din fericire nu s-a întâmplat nimic grav iar Mihriban și Kaan tocmai se întorceau din oraș.

Kerem insistă să afle de la Onur ce răspuns i-a dat Sehrazat în legătură cu cererea în căsătorie, iar el îi zice că răspunsul a fost nici da nici nu, ceea ce îl face pe Kerem să mai spere că Sehrazat îl va alege pe el.

Fusun naște iar Ali Kemal nu este de găsit fiindcă este la Cansel. Pentru a-i cumpăra diverse cadouri amantei, Ali Kemal va lua fără știrea lui Burhan niște titluri de proprietate din seiful casei.
Gani îl amenință pe Ali Kemal că îi va spune lui Fusun despre Cansel și îi cere să îi cumpere o mașină.

Onur își invită colegii în weekend la un picnic la ferma lui de cai. Sehrazat merge și ea împreună cu Kaan.
Lui Kaan nu îi place să îl vadă pe Onur în preajma mamei lui. Seara când
se întorc acasă, Kaan o ignoră și vrea să stea doar cu Mihriban.

Firdevs îi spune lui Onur că Peride a întrebat-o din nou dacă există cineva în viața lui. El îi spune că există cineva dar nu știe dacă și el există pentru ea și îi mai spune că sunt deja șase zile de când așteaptă răspunsul ei. Chiar în momentul acela îl sună Sehrazat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.