1001 de nopti episoadele 21,22 (rezumat) Rivalitatea dintre cei doi prieteni este tot mai aprinsa

1,463

Kerem îi reproșează lui Onur că el a renunțat la femeia pe care o iubea pentru el și s-a retras din calea lui, dar va trebui ca Onur să se recunoască învins și să se obișnuiască cu ideea că Sehrazat nu îl iubește. Onur îi răspunde că este sigur că ea îl iubește iar el are răbdare să o aștepte.
Kerem le anunță pe Bennu și pe Sehrazat că vor primi câte o mașină de serviciu fiecare.
La finalul zilei de lucru, Onur o conduce pe Sehrazat acasă. Pe drum, ea îi spune că nu este de acord că ea și Bennu au fost favorizate fiindcă o să fie discuții între ceilalți colegi. Onur îi spune că a făcut asta pentru ea fiindcă numai de ea îi pasă și nu vrea să meargă cu taxiul la serviciu. Îi spune din nou că o iubește și nu va renunța la ea.

Kerem o invită pe Bennu în oraș pentru a lua cina împreună. Bennu este foarte bucuroasă fiindcă crede că este interesat de ea dar în timpul mesei el îi pune tot felul de întrebări despre trecutul lui Sehrazat.

În weekend, Sehrazat este invitată împreună cu fiul ei acasă la Seval pentru a discuta despre un proiect în care ea cu Peride au implicat-o și pe Sehrazat. Kerem și Onur erau și ei acolo. Înainte cu o zi, Kerem i-a cumpărat o jucărie lui Kaan, iar cu această ocazie Kerem încearcă să se apropie de el sperând că în felul acesta îi va câștiga inima lui Sehrazat. Onur este gelos văzând că Kaan și Kerem se înțeleg atât de bine.


În acea seară are loc o expoziție de pictură la care participă și Sehrazat împreună cu colegii de la companie.
Kerem este devastat când îi vede pe Onur și pe Sehrazat privind un tablou împreună și discutând foarte apropiați iar Onur o ținea de mână.
Frustrat, Kerem pleacă. La ușă se întâlnește cu Bennu iar el îi propune să plece împreună de acolo sub pretext că s-a plictisit.
Următoarea zi, Peride vede în ziar o fotografie cu Onur și Sehrazat care a fost făcută la acea expoziție. Ea îi reproșează lui Onur că este prea apropiat de o angajată, dar el îi spune că o iubește pe Sehrazat și vrea să se căsătorească cu ea. Peride îi spune că nici nu vrea să audă despre asta și că Sehrazat este doar o văduvă cu copil și nu este demnă de el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.