1001 de nopti episoadele 31,32 (rezumat)

2,850

Kerem îi povestește lui Mert că a renunțat la Sehrazat fiindcă a înțeles că ea îl iubește pe Onur. Mert îi zice că a crezut că o iubește pe Bennu dar Kerem îi spune că
speră că într-o zi se va întâmpla ceva și se va îndrăgosti de ea.

Peride organizează o ședință și îi cere lui Onur să o invite și pe Sehrazat. De fapt, Peride o cheamă pe Sehrazat pentru a-i da de înțeles că e doar o simplă angajată și nu e demnă de fiul ei. Sehrazat se simte umilită, mai ales că înainte de asta Onur i-a spus că mama lui știe că a cerut-o de soție și pleacă acasă plângând.
Mihriban încearcă să o consoleze dar Sehrazat îi spune că nu mai vrea să retrăiască aceeași soartă, să fie o noră nedorită.


Onur este foarte supărat pe Peride și vrea să se certe cu ea dar Kerem îl convinge să se calmeze și îl duce acasă. Kerem este mirat și el de cum a reacționat Peride și îl încurajează pe Onur să se căsătorească cu Sehrazat chiar dacă mama lui nu este de acord.
A doua zi dimineața, Sehrazat îi trimite lui Onur demisia și cheile mașinii printr-un curier, după care pleacă din oraș cu Kaan și cu Mihriban pentru câteva zile.
În tot acest timp, Onur o sună la telefon dar ea nu îi răspunde.

Pe de altă parte, Nadide și Burhan se îngrijorează și ei crezând că s-a întâmplat ceva cu Kaan și merg acasă la Sehrazat. Sehrazat îl primește și pe Burhan în casă și îi permite să își vadă nepotul. Burhan îi mulțumește și este foarte fericit.
Onur se ceartă cu mama lui pentru felul în care s-a purtat cu Sehrazat.
Sehrazat își găsește un loc de muncă ca arhitect la altă companie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.