1001 de nopti episoadele 9,10 (rezumat)

3,766

Peride şi mama lui Kerem, îi cunosc pe Kaan şi pe Sehrazat la un eveniment caritabil pentru copiii care suferă de leucemie.
În ziua următoare, Peride o întâlnește pe Sehrazat la companie și află că lucrează pentru ei.
Ea le spune lui Onur și lui Kerem cum s-au cunoscut și că fiul ei suferă de leucemie iar Sehrazat a făcut rost de o sumă imensă de bani pentru tratamentul lui.
Onur este șocat și are remușcări.
Sehrazat se teme că își va pierde locul de muncă fiindcă compania nu angajează mame.
Kerem și Onur o întreabă de ce a mințit în CV iar Sehrazat îi întreabă dacă ar mai fi angajat-o știind că are un copil.
Cei doi își dau seama că au făcut o greșeală și decid să schimbe regulile companiei.

Onur îi spune lui Kerem că regretă modul cum s-a comportat cu Sehrazat, dar nu îi spune tot ce a făcut.
Sehrazat află că tatăl lui Onur și-a părăsit familia pentru amanta lui și că a murit la scurt timp iar Onur și mama lui au fost devastați.

În acea zi, Sehrazat lucrează până târziu cu Onur. El o întreabă despre fiul ei și înainte ca ea să plece, îi pune întrebarea la care se gândesc și el și Kerem de când au aflat: unde e tatăl lui Kaan.
Sehrazat îi spune că a murit. Onur o întreabă apoi de ce nu i-a spus pentru ce are nevoie de bani. Sehrazat îi amintește că nu a întrebat-o iar el îi spune că regretă și își cere scuze.

În același timp, Kerem o întreabă pe Bennu despre Sehrazat.
Mai târziu, Onur și Kerem merg la bar și povestesc despre ea. Onur spune că și-a dat seama că a greșit când a crezut că toate femeile nu sunt de încredere.

Mașina lui Bennu se defectează în drum spre casă. Kerem o sună chiar atunci și când află situația, merge după ea și o conduce acasă.

Burhan o surprinde pe Nadide când vorbește la telefon cu nora și nepotul lor, stabilind să îi viziteze în acea zi. De data aceasta nu-i mai interzice să meargă la ei, ba chiar îi spune ce cadou să îi ducă lui Kaan.

Onur și Kerem fac planuri pentru petrecerea de Revelion. Kerem propune să invite și familiile angajaților și să îi dea un bonus financiar lui Sehrazat.
Seara, cei doi prieteni merg la cinema și acolo îi întâlnesc pe Sehrazat și pe Kaan.
Onur este foarte încântat să o vadă pe Sehrazat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.