Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 63-64-65-66 (rezumat)

0 2,165

Sinan și Yagiz află de la Hazan că Kerime păstrează o mulțime de articole despre ei și vor să o întrebe ce urmărește însă chiar atunci apar doi polițiști la ușă și le spune că Hazim a murit în accident rutier. În urmă cu doar o săptămână copiii familiei Egemen și-au pierdut și mama iar vestea aceasta e devastatoare pentru ei. Sinan nu vrea să accepte și iese supărat în stradă pe malul mării să se calmeze. Hazan îi spune lui Yagiz să plângă și să se descarce fiindcă ea nu a făcut asta când și-a pierdut tatăl și de aceea durerea ei nu s-a diminuat. Îl îmbrățișează iar Yagiz plânge pe umărul ei apoi apare Sinan și îi vede. După aceea Hazan încearcă să fie alături de Sinan dar el nu îi permite și îi spune doar că nu poate să fie lângă amândoi. Hazan nu înțelege la ce se referă însă nu îl mai presează.

După o săptămână de la înmormântare, avocatul lui Hazim spune familiei ce parte din avere vor primi copiii și soția. Deși Ece primește mai mult decât copiii lui Hazim, Fazilet nu e mulțumită și le spune că e însărcinată și că trebuie să împartă din nou moștenirea punându-l la socoteală și pe copilul ei. Pe de altă parte Ece le spune că ea renunță la partea sa și vrea doar ca copilul ei să crească la fel cum au crescut toți copiii lui Hazim.

Hazan e șocată și la insistențele ei, Ece îi arată ecografia. Hazan vede că e însărcinată în trei luni și nu poate să creadă că Ece și Hazim au fost împreună de atâta timp.
Yagiz și Gokhan sunt siguri că Hazim nu e tatăl copilului și vor să facă un test ADN pe ascuns. Gokhan se ocupă de deschiderea mormântului pentru preluarea probelor iar Yagiz le ia pe Ece și pe Hazan și le duce la o clinică. Acolo vorbește cu medicul să facă testul ADN fără ca Ece să știe. În timp ce Ece merge la consultație și crede că i se fac niște analize de rutină, Yagiz așteaptă pe hol cu Hazan și îi spune despre testul ADN. La început Hazan vrea să îl oprească dar el o convinge să nu facă asta fiindcă trebuie să afle dacă Ece minte sau nu.
Yasemin anunță presa fără ca Yagiz și Gokhan să știe.

Mai târziu Yagiz îi explică lui Hazan că au făcut testul fiindcă pentru ei Hazim a fost întotdeauna un om integru și nu pot să creadă că a înșelat-o pe mama lor cu Ece. Acum ei vor doar să afle adevărul și în cazul în care Ece minte, să nu permită ca memoria lui Hazim să fie pătată.

Yasin e foarte supărat de când a aflat că Ece e însărcinată. Îi spune lui Selin că vrea să divorțeze fiindcă el nu vrea să o mai rănească pe Ece apoi pleacă în oraș și se îmbată. Mai târziu Oguz îl duce acasă iar Yasin fiind foarte beat crede că Selin e Ece si o sărută.

Kerime s-a decis să facă un test de maternitate pentru a afla cine e fiul ei.
Hazan o găsește în camera lui Yagiz căutând periuța lui de dinți și insistă să îi spună cine e și ce vrea de la Yagiz și de la Sinan. Presată de situație, Kerime îi spune că unul dintre ei este fiul ei.
Yagiz primește rezultatul testului ADN și află că Hazim nu e tatăl copilului lui Ece.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.