Dragoste si pedeapsa Episoadele 17-18 (rezumat)

1,396

Yasemin se întoarce acasă de la restaurant foarte necăjită. O sună pe mama sa și îi povestește că l-a așteptat pe Savas o jumătate de oră și regretă că a avut încredere în el.
Mama ei încearcă să o consoleze spunându-i că probabil a avut un motiv întemeiat pentru care nu s-a prezentat la întâlnire.
Următoarea zi, Savaș îi trimite flori la serviciu și un bilet în care își cere scuze și o roagă să se întâlnească cu el pentru a-i da o explicație dar Yasemin nici nu vrea să audă. El o așteaptă mai târziu când iese de la serviciu și îi explică de ce nu s-a putut prezenta la prima lor întâlnire, dar bineînțeles că nu îi poate spune adevărul și inventează o poveste. Yasemin îi spune că nu îl crede.

Nazan regretă nedreptățile pe care i le face lui Cicek și decide să îi fie prietenă.
Yasemin își aduce mama și fiul în apartamentul ei din Istanbul.
Cem este gelos pe Savaș din cauza că Savaș și Nadya petrec prea mult timp împreună.

Pala îi spune lui Savaș că Cicek este îndrăgostită de el. Când își dă seama că Pala are dreptate, Savaș încearcă să se distanțeze față de ea.

Cu ajutorul Nadyei, Savaș află adresa lui Yasemin de acasă. El îi face o vizită în speranța că o va convinge să îl ierte și rămâne uimit când în ușă apare Yasemin cu copilul în brațe.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.