Aripi frante episodul 49 (rezumat)

12,070

Zeynep merge acasa la Ahmet si ii spune ca s-a despartit de Onur pentru ca si-a dat seama ca il iubeste pe el. Flirteaza cu el dar Ahmet desi e foarte confuz, nu cedeaza pentru ca banuieste ca este doar un joc de-al ei.
Onur a urmarit-o pe Zeynep si cand bate la usa, Ahmet o ascunde in baie dar apoi Zeynep iese in halat de baie si ii spune lui Onur ca relatia lor a fost o greseala si ca acum este cu Ahmet.
Zeynep se instaleaza in casa lui Ahmet si pentru ca insista sa ramana, pleaca el.

Muzaffer il scoate afara pe Kemal cand vede ca o ameninta pe Nefise cu ceva, el fiind inca sigur ca Kemal a rapit-o. Emre pleaca cu Kemal.
Azime il cauta pe Kemal urmatoarea zi si il ameninta si ea ca ii va spune lui Asya despre obsesia lui pentru Nefise.

Onur e distrus dupa ce Zeynep l-a parasit. Nefise merge dupa Zeynep acasa la Ahmet dar ea ii spune si ei ca a realizat ca il iubeste pe Ahmet.
Nefise afla apoi de la Onur despre Cemre si Ahmet si isi da seama ca Zeynep face toate acestea ca sa isi protejeze sora.
Muzaffer incepe sa ia mai in serios banuielile lor si se intereseaza despre Kartal si ajunge la concluzia ca intr-adevar el este Ahmet. Rupe parteneriatul cu Talat iar pe Ahmet il avertizeaza sa stea departe de Cemre si de Zeynep.
Talat se infurie foarte tare iar Ahmet intelege ca l-a folosit pentru scopurile lui.

Kemal il cauta din nou pe barbatul care l-a ajutat pe sotul lui Nefise sa il rapeasca pe Emre si ii cere sa mearga la Muzaffer si sa ii spuna ca fiul lui traieste.
Zeynep pregateste o cina romantica si il suna pe Ahmet. Cand el aude ca i-a pregatit mancarea favorita, se gandeste ca intr-adevar il iubeste.
Cemre a aflat ca Zeynep s-a mutat la el si merge la ea foarte suparata si o acuza ca face toate acestea pentru ca nu l-a uitat pe Ahmet iar acum e geloasa ca un tip care seamana cu el o place pe ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.