Ma numesc Zuleyha – episodul 26 (rezumat)

6,467

Înainte cu o săptămână de atacul asupra lui Fekeli și Hunkar, Fekeli i-a spus lui Demir că știe că el a sabotat mașina lui Yilmaz și că îl va face să plătească pentru asta. După aceea a pornit pe urmele celui care l-a ajutat pe Demir.
Mama lui Mujgan a sosit în oraș cu intenția de a-și convinge fiica să nu se căsătorească cu Yilmaz și să se întoarcă în Istanbul.
Demir l-a umilit pe Cengo în fața partenerilor de afaceri, oferindu-se să îi plătească datoriile fiindcă a aflat că a fost nevoit să vândă bijuteriile soției lui pentru a putea să cumpere alimente. Cengo a promis că se va răzbuna pe el.

După aceste întâmplări, acțiunea revine în ziua când Fekeli și Hunkar s-au întâlnit la restaurant. Lunetistul a început focurile de armă asupra lor dar Fekeli a reacționat rapid, a protejat-o pe Hunkar și au scăpat cu bine amândoi. Hunkar l-a întrebat pe Fekeli cine ar fi putut să facă asta iar el i-a răspuns că probabil Demir a trimis pe cineva să îl ucidă fără să știe că și ea va fi acolo.
Când Yilmaz a aflat ce s-a întâmplat, nu și-a mai putut controla furia. A mers la ferma Yaman, a intrat cu mașina prin poartă, a tras cu arma în aer și l-a strigat pe Demir. Toți s-au ascuns speriați în timp ce se desfășura duelul între cei doi. Fekeli și Hunkar s-au pus între ei și le-au spus să îi împuște pe ei. Astfel au reușit să îi oprească. Yilmaz a plecat furios iar Demir a făcut o plângere la poliție. Mama lui Mujgan era în vizită la Sermin și a văzut întreaga scenă.

Mai târziu Cengo l-a vizitat pe Yilmaz și i-a spus că parteneriatul lui cu Demir s-a încheiat și că are o propunere pentru el.
Seara, Yilmaz și Fekeli au cerut-o pe Mujgan de la mama sa, conform tradiției, însă ea le-a spus că sunt niște bandiți care au nevoie de arme pentru protecție și nu vrea ca fiica ei să aibă o astfel de viață. Cu toate acestea, Mujgan a ripostat spunând că îl iubește pe Yilmaz și îl acceptă așa cum este și se va căsători cu el chiar dacă nu primește binecuvântarea ei. Chiar în seara aceea, mama lui Mujgan și-a făcut bagajele și s-a întors în Istanbul.

A doua zi, Cengo și Yilmaz s-au întâlnit la fabrica de bumbac. Au semnat împreună un document apoi Yilmaz i-a dat lui Cengo un cec. Probabil Cengo i-a vândut acțiunile sale de la ferma de lactate a lui Demir.
Cetin l-a găsit pe Fehmi, omul lui Demir care i-a sabotat mașina lui Yilmaz. Fekeli a chemat-o pe Hunkar ca să fie prezentă când l-a interogat și să afle chiar de la el adevărul. Fehmi a recunoscut că Demir l-a plătit ca să strice frâna mașinii. Hunkar a fost șocată. Fekeli l-a întrebat dacă el a tras cu arma asupra lor iar Fehmi a negat dar a asigurat-o pe Hunkar că Demir cunoaște destui lunetiști pe care ar fi putut să îi angajeze. Hunkar s-a întors la fermă și l-a chemat pe Demir afară ca să vorbească între patru ochi. Zuleyha i-a urmărit, a ascultat discuția lor și a aflat că Demir a fost vinovat pentru accident. Foarte supărată, a fugit înapoi la fermă dar nu înainte de a-i spune lui Demir cât îl urăște. Demir și-a luat arma, s-a urcat în mașină și a plecat spunând că tot ce a făcut a fost pentru ea. Nici el, nici Hunkar nu au știut că Zuleyha și-a luat copilul și a plecat.
Acasă la Fekeli era ceremonia de logodnă a lui Yilmaz și Mujdan, când la ușa lor a apărut Zuleyha cu copilul în brațe.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 26 varianta TV corespunde episodului 18 (prima jumătate a rezumatului) de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.