Biografie Pelin Uluksar

1,551

Pelin Uluksar este o actriță turcă cunoscută pentru rolurile din serialele Camera 309 și Bir deli ruzgar. S-a născut pe 25 septembrie 1994 în Istanbul. Din copilărie visa să devină actriță, inspirată fiind de cărțile pe care le citea sau de spectacolele de balet, operă și teatru la care mergea iar familia ei a susținut-o și a îndrumat-o spre diverse domenii artistice. A studiat baletul și actoria încă din școala primară iar mai târziu a luat lecții de pictură și pian.

A studiat muzica la Conservatorul de Stat din Istanbul iar în perioada liceului a luat lecții de actorie și dicție la Centrul de Arte Mujdat Gezen pentru a se pregăti pentru Conservator. Ulterior a absolvit Universitatea Yeditepe Departamentul de Teatru.

A apărut prima dată pe micul ecran într-o reclamă Patos după care a debutat cu rolul Nergis în serialul Camera 309 în anul 2016.
În 2018 a jucat în serialul Bir deli rüzgar alături de Berk Cankat, Almida Ada și Pınar Deniz.

Tânăra actriță s-a făcut remarcată datorită talentului său iar în 2019 a fost cooptată în distribuția serialului Vuslat, ȋn care joacă alături de Kadir Doğulu și Devrim Özkan.

Filmografie
2016-2017 – No 309
2018 – Bir deli ruzgar
2019 – Vuslat

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.