Ma numesc Zuleyha – episodul 76 (rezumat)

12,758

Zuleyha îl salvează pe Kerem Ali și se întoarce acasă cu Mujgan, unde sunt așteptate de Yilmaz. Când află ce s-a întâmplat, Yilmaz vrea să o împuște pe Mujgan dar Zuleyha intervine pentru ea și o salvează.
Yilmaz o ia pe Mujgan acasă la el ca să o țină sub control până va fugi cu Zuleyha. Fekeli merge după Behice și îi spune că și ea este liberă să se întoarcă dacă vrea dar cu condiția să nu le mai creeze probleme. Îi zice, de asemenea, că el întotdeauna a fost conștient că ea a pus ochii pe averea lui, o învinuiește pentru neînțelegerile dintre Yilmaz și Mujgan și o asigură că la prima greșeală o va trimite în Istanbul.
Fekeli vrea să cumpere o casă în oraș pentru Mujgan și Behice, unde să locuiască după divorț. Acum și el s-a convins că este mai bine ca Yilmaz să ia custodia copilului dar îi vor permite lui Mujgan să îl vadă.

Demir a pus pe cineva să o urmărească pe Zuleyha și când află ce s-a petrecut, merge după ea acasă la Mujgan. Când Zuleyha îl vede acolo, își dă seama că a pus din nou să fie urmărită deși i-a promis că nu face asta. Demir recunoaște dar îi spune că vrea doar să o protejeze până când îl vor prinde pe cel care a ucis-o pe Hunkar.

Fikret închiriază în secret un birou în oraș. A intrat în posesia actelor de proprietate a familiei Yaman și află că Yilmaz i-a vândut lui Hunkar toate proprietățile lui, cu excepția casei de lângă conacul ei.

Demir merge să se intereseze dacă s-a făcut vreun progres în cazul lui Hunkar și i se spune să aștepte că sigur va apărea un martor sau o dovadă.
Gaffur se simte împovărat pentru că nu a putut să spună nimănui adevărul. Plimbându-se prin pădure, vede o fântână și ca să se descarce, se apleacă peste fântână și strigă cât poate că Behice a ucis-o pe Hunkar.
Sanyie află că el vrea să plece în Germania. Gaffur nu poate să-i spună că l-a ucis pe Hatip și fuge pentru că Behice și Sermin au aflat ci îi spune că pleacă pentru ca să le ofere o viață mai bună și că după un an, când se stabilește, le va chema și pe ele însă ea nu vrea să meargă cu el. Pe de altă parte, Saniye încă o sfidează pe Sevda iar Demir o avertizează din nou.

În sfârșit vine ziua când Yilmaz și Zuleyha vor fugi. Zuleyha le dă somnifere celor de la conac și astfel poate pleca fără probleme. Yilmaz o ia de la conacul Yaman și pleacă împreună spre aeroportul din Ankara iar de acolo spre Germania.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.