Ma numesc Zuleyha – episodul 81 (rezumat)

15,989

Mujgan află că Yilmaz și-a vândut toate proprietățile, cu excepția casei de lângă conacul Yaman și nimeni nu știe unde sunt banii pe care i-a obținut pe ele.
Fiindcă a plecat de acasă cu Behice necăjindu-l foarte tare pe Fekeli, apelează la Fikret pentru că nu îndrăznește să se întoarcă acasă și nu își permite să stea la hotel.
Fikret îi spune lui Fekeli că Yilmaz și-a vândut toate proprietățile lui Hunkar și merg împreună la Zuleyha s-o întrebe dacă știe unde sunt banii. Zuleyha nu știe dar le spune că dacă va afla ceva, îi va anunța fiindcă la fel ca ei, și ea este de părere că averea lui Yilmaz trebuie să îi rămână moștenire lui Kerem Ali. Pentru fiul ei Adnan nu pretinde nimic deoarece Demir îl consideră ca fiind fiul lui și îi va asigura el viitorul.
Fekeli merge apoi după Mujgan și Behice și le duce acasă.
Mujgan este convinsă că Zuleyha știe de acei bani și o acuză că nu vrea să-i dea.

Fikret vorbește cu verișorul său despre relația sa cu Umit. Ei se cunosc de ceva timp și au o idilă dar nu se iubesc.
Mai târziu, Fikret o consolează pe Mujgan care este foarte supărată din cauza averii și o sărută însă apoi își cere scuze și pleacă.
Mujgan îl vede apoi povestind cu Umit la spital și fiind geloasă, îi întreabă dacă se cunosc iar Fikret îi spune că se cunosc din Germania și sunt buni amici.

Umit vrea să închirieze un apartament în oraș iar agentul imobiliar care o ajută, îl întreabă pe Demir dacă vrea să îi închirieze el o locuință în apropierea spitalului. Demir nu își închiriază proprietățile însă pentru Umit face o excepție fără să ezite. Mai mult, îi oferă o casă mare, cea în care a locuit Sevda înainte de a se muta la conac și îi spune agentului că nu este nevoie să încheie un contract.
Umit îl sună pentru a-i mulțumi. Seara, Demir o vizitează sub pretext că vrea să-i ureze bun venit. Îi dăruiește un cadou și rămâne să servească un pahar de vin împreună.

Fikret o felicită pe Umit pentru că a reușit să-l cucerească pe Demir într-un timp atât de scurt. El este încrezător că Demir va divorța curând de Zuleyha și că își vor duce la capăt cu ușurință planul de a-l ruina.

La conacul Yaman este veselie mare în ziua nunții lui Gulten și Cetin. Alături de ei se căsătoresc mai multe cupluri.
Demir o felicită pe Zuleyha care a organizat nunțile și îi spune că Hunkar ar fi fost mândră de ea.
În seara aceea, Fikret intră în firma lui Demir neobservat și îi lasă o scrisoare pe birou. Fikret a găsit acea scrisoare după moartea mamei lui, a fost scrisă de Adnan Yaman ca răspuns la o scrisoare în care ea i-a spus că au un copil împreună. Adnan i-a răspuns că nu crede și că o va distruge dacă îl mai deranjează vreodată.
Următoarea zi, Demir este plecat din oraș iar Zuleyha merge la birou să semneze niște acte în locul lui. Ea găsește scrisoarea și află că are un frate.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.