Nemilosul Istanbul episodul 14 (rezumat)

6,380

Cenk si Cemre apar împreună la petrecerea de la vila Karaçay și anunță că s-au căsătorit.
Toți sunt șocați, în special Ceren și Şeniz.
Lui Ceren i se face rău iar Neriman o duce în camera ei înainte de a o vedea cineva, în timp ce Şeniz și Seher încearcă să îi convingă pe Cenk și pe Cemre să anuleze căsătoria.
Agah află ultimul și fără să stea pe gânduri îi spune lui Cenk că îl reneagă apoi ca pedeapsă, îi ia apartamentul și mașina.

Cemre a acceptat să se căsătorească cu Cenk fiindcă era singura modalitate prin care să se întoarcă la vilă și să îl ajute pe Nedim.
A doua zi, merg din nou la vilă să vorbească cu familiile lor. Nedim abia atunci află că s-au căsătorit și când Ceren îl duce să îi felicite, i se face rău. În timp ce Cemre se ocupă de el, Ceren îl amenință pe Cenk că îi va spune soției lui că copilul este al lui dar Cenk știe că Şeniz o tine sub control, altfel ar fi spus de mult.

Cenk și Cemre se mută pe vapor și îi spun lui Seniz că în curând vor pleca departe de ei, în speranța că ea va face tot posibilul să îl convingă pe Agah să îi oprească și să îi primească la vilă.
Nedim își mișcă picioarele și cu mult efort, reușește să se ridice singur.
În episodul anterior, Seher a luat din seiful lui Șeniz stick-ul cu care o amenința pe Ceren. Acum merge în biroul lui Agah și folosește laptopul lui ca să vadă ce conține și e șocată să vadă o filmare cu Ceren când îl lovea pe Nedim. Agah intră chiar atunci în birou și vede și el filmarea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.