Agenția de talente și sentimente episoadele 1,2,3 (rezumat)

317

Dicle, o tânără care a absolvit departamentul de radio și televiziune, se mută în Istanbul, inima industriei cinematografice, pentru a-și urma visul.
Își caută un loc de muncă în sector de ceva timp și lucrează noaptea la un depozit pentru a câștiga bani. 
Tatăl lui Dicle este Kıraç, un impresar celebru, dar nimeni nu știe asta. Kiraç a părăsit-o pe mama ei când era însărcinată și a ales cariera în locul familiei.
Când Dicle nu își găsește un loc de muncă în sector, se duce la tatăl ei ca ultimă soluție și îi cere doar o scrisoare de recomandare. Kirac încearcă să o trimită înapoi pentru că nu vrea să se afle că este fiica lui. Îi spune că îi va aranja o slujbă undeva în Antalya, dar Dicle nu acceptă. Înainte ca ea să plece, el îi pune niște bani în buzunar fără să vadă dar când Dicle îi găsește, se duce la agenția lui să îi returneze banii. Chiar atunci, asistenta impresarei Feris de la agenție, colega lui Kirac, demisionează.

Feris o angajează pe Dicle ca asistentă prin semnarea unui acord de confidențialitate și a unui contract prin care se precizează că nu va mai putea lucra în același sector timp de 2 ani dacă renunță la serviciu sau dacă este concediată.
Kirac păstrează secret condițiile contractelor actorilor lui iar Feris îi cere lui Dicle să intre în biroul și să afle pentru ce sumă a încheiat ultimul contract. Dicle nu vrea să facă asta pentru că consideră că este greșit.

În primul episod, Tuba Büyüküstün este invitată special ca una dintre cele mai importante cliente ale agenției.
Cinar este impresarul ei.
Tuba este în discuții pentru a juca în filmul Bond în America, dar este refuzată din cauza vârstei. În timp ce Cinar o evită și se gândește cum să îi spună fără să îi rănească sentimentele și desigur fără să îi spună că este prea bătrână pentru rol, Dicle o întâlnește și dezvăluie totul, crezând că Tuba știa deja.
Tuba se supără pe impresarul ei pentru că nu i-a spus și îl concediază.
Cinar promite că îl va distruge pe cel care i-a spus. Toți din agenție se întreabă cine este trădătorul iar Dicle speră că nu se va afla că ea este pentru că și-ar pierde locul de muncă.
Kiraç este un om fără scrupule. Imediat profită de situație și îi obține lui Tuba rolul în filmul Bond și o convinge să fie clienta lui.
Aflând de la Tuba că Dicle este trădătoarea, Kirac îi spune lui Feris ca să o concedieze.

Dicle este dezamăgită când află că tatăl ei a aranjat să fie concediată. Atunci se ambiționează și intră în biroul lui și ia informația pe care i-a cerut-o Feris.
În schimbul informației, Feris o angajează înapoi.

Producătorul filmului Bond i-a oferit rolul lui Tuba cu condiția să facă operație estetică iar Kirac o păcălește și o convinge să facă operația. Auzind lucrul acesta, Cinar vorbește cu Tuba și îi este alături când merge la clinică.
Atunci Tuba se răzgândește, renunță la film și îl reangajează pe Cinar când își dă seama că el îi este și prieten adevărat nu doar impresar.

În prima zi la agenție, Dicle întâlnește un tânăr actor devenit celebru de curând, pe Barış Havas, clientul lui Feris.
Dicle și Bariș se plac de la prima vedere.
Feris o atenționează pe Dicle să păstreze distanța față de el și să nu fie văzuți împreună de jurnaliști. Îi spune că el este celebru și că o relație între ei nu este posibilă.

Nadir, partenerul agenției care deține 60% din acțiuni moare. Toată lumea este foarte supărată. Când Dicle merge la serviciu și află doar că cineva a murit, dar nu poate afla numele pentru că toți plângeau, fuge în biroul tatălui ei îngrijorată.
Când îl vede pe Kıraç, îi spune ușurată că s-a temut că i s-a întâmplat ceva. În birou este și soția lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.