Agenția de talente și sentimente episoadele 21-23 (rezumat)

592

Anunțul lui Dicle că vrea să renunțe la serviciu fără nicio explicație o înfurie foarte tare pe Feris pentru că era mulțumită de ea și nu vrea să o piardă.
Îi spune lui Dicle să găsească o înlocuitoare, altfel o dă în judecată, astfel Dicle mai rămâne câteva zile la agenție.
Kirac o întreabă de ce demisionează și ea îi spune că întotdeauna i-a lipsit o familie completă, de aceea nu vrea ca el să își piardă familia din cauza ei.

Kirac nu vrea să împrumute bani de la socrul lui cât timp este certat cu Mayda și amână cumpărarea acțiunilor.
Mayda se înfurie și mai tare când află decizia lui și crede că renunță la cel mai mare vis al lui pentru Dicle.
Atunci se hotărăște să cumpere ea acțiunile lui Ceylan.

Bariș se necăjește când află că Dicle pleacă și îi propune să lucreze pentru el ca asistentă personală.
Dicle este tristă pentru că crede că el chiar are o relație cu Beren și este distantă față de el.

Beren merge la un club cu Bariș și face o scenă fiind geloasă pe Dicle și supărată din cauza despărțirii părinților ei dar și din cauza că Bariș a primit oferta de a juca într-un film și ea nu.
Se închide în baie iar Feris o trimite pe Dicle să o scoată din club, înainte ca jurnaliștii să afle și să facă o știre despre cearta lor.

Gökçe Bahadır, actrița lui Cinar, își supraîncarcă programul acceptând toate proiectele care îi plac, filme, muzicale, programe radio și multe altele.
Acum joacă într-un film străin și cu câteva zile înainte de încheierea filmărilor, începe să lucreze la încă un film. Când orele de filmări la cele două filme coincid, Cinar trebuie să găsească o soluție fără ca producătorii să afle că ea lucrează la ambele proiecte, altfel reputația lui va fi distrusă pentru încălcarea condițiilor contractuale și nimeni nu va mai lucra cu el.
Dicle vine cu soluția salvatoare propunând să o ducă pe actriță de la un platou la altul în timpul pauzelor dintre filmări. Kirac îi ajută și el să realizeze planul.
Toată echipa de la agenție o felicită pe Dicle.

Feris primește un telefon neașteptat de la actorul ei Ahmet Rıfat Şungar. Actorul se trezește în mijlocul unei ședințe foto caraghioase și nu știe cum să evadeze iar Dicle rezolvă și această problemă.

Când sosește ziua plecării lui Dicle, Gulin îi spune că nu este singura care bănuiește că este ceva între ea și Kirac. Atunci Dicle își dă seama că acesta este motivul pentru care Kirac s-a certat cu Mayda.
Îl întreabă pe Kirac cum de nu a putut să îi spună soției că este fiica lui nici măcar pentru a-și salva căsnicia apoi își dă seama că nu se merită să-și ruineze cariera pentru el și o roagă pe Feris să îi mai dea o șansă.
Feris o reangajează dar când Dicle crede că are totul în regulă, Mayda vine la agenție cu vestea că este noua parteneră majoritară a agenției.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.