Agenția de talente și sentimente episoadele 34-37 (rezumat)

549

Dicle îi spune lui Kiraç că cineva i-a trimis un email anonim în care a amenințat-o că va dezvălui că este fiica lui dacă nu o scoate pe Buse din distribuția serialului.
Dicle și Kiraç lucrează împreună cot la cot pentru a afla cine este această persoană.
Kirac îi cere unui prieten să afle adresa de internet de pe care a fost trimis emailul și în același timp, el și Dicle trebuie să se ocupe de concedierea lui Buse, fără să se afle că ei sunt în spatele concedierii.


Buse se necăjește foarte tare că își pierde locul de muncă și va trebui să aștepte câteva luni până găsește alt rol.
Lui Dicle îi pare rău pentru actriță și în ciuda riscurilor, fără să îi spună lui Kiraç, vorbește cu producătorul să nu o concedieze. Kiraç îi spune apoi că a procedat bine.

Când se află că emailul a fost trimis de la o cafenea din apropierea agenției, Dicle merge la cafenea și se uită pe înregistrarea camerelor de supraveghere și vede că Beren a fost acolo la aceeași oră când a primit emailul.
Îi spune lui Kiraç că nu funcționează camerele de supraveghere apoi o confruntă pe Beren și îi zice că va spune chiar ea că Kirac este tatăl ei dacă continuă să îi mai facă probleme.

Asli, o actriță de-a lui Cinar ajunge pe prima pagină a tabloidelor când se descoperă că tatăl ei despre care ea a mințit că a murit, trăiește într-o sărăcie lucie.
Cinar trebuie să rezolve criza și să o scoată cu fața curată din scandal.
Asli apare la o emisiune și spune publicului povestea ei și cum tatăl ei a abandonat familia cu ani în urmă și până recent ea a crezut că a murit.
Bătrânul merge și el la emisiune și face scandal acuzând-o că nu l-a căutat.
Kirac intervine și îl ceartă pe bărbat spunându-i că nu trebuia să își abandoneze familia. Până la urmă Asli și tatăl ei se împacă iar Dicle își dă seama că Kiraç regretă foarte mult că le-a abandonat pe ea și pe mama ei.

Feris și Nejat mai dau o șansă relației lor.
Bariș o invită pe Dicle în oraș dar ea refuză pentru că a acceptat invitația lui Emir. Lui Bariș îi spune că are treabă acasă dar seara el o vede la club cu Emir.
Dicle îi dăruiește un cadou lui Emir iar el îi cântă o melodie prin care îi declară sentimentele.
Bariș fierbe de gelozie și se ia la bătaie cu Emir.
Feris îi desparte dar încă nu știe că actorii ei se ceartă pentru Dicle.
Emir o conduce acasă pe Dicle. Bariș îi urmărește și după ce pleacă Emir, îi spune lui Dicle că nu vrea să o mai vadă cu el. Dicle îl întreabă motivul dar el pleacă fără să îi dea un răspuns.
Bariș îi povestește apoi fratelui său întâmplarea și își dă seama că s-a îndrăgostit de Dicle.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.