Agenția de talente și sentimente episoadele 38-40 (rezumat)

372

Cei patru manageri ai agenției Ego intră într-o luptă dificilă pentru a o aduce la agenție pe actrița Pinar Deniz.
Pinar nu mai vrea să lucreze cu managerul ei, Burhan dar trebuie să plătească o sumă de bani dacă rupe contractul înainte de a expira. Actrița le cere ajutorul managerilor de la EGO și promite că va lucra cu unul dintre ei dacă o vor ajuta.
Kirac și Cinar merg pe rând să vorbească cu Burhan. Cinar reușește să îl păcălească pe Burhan cu niște zvonuri false și să îl convingă să coboare suma de la cinci milioane la două.
Cu toate acestea, agenția nu își permite să plătească nici această sumă dar Peride, are niște economii și îi împrumută ea banii lui Pinar pentru binele agenției lor.
Kirac și Cinar merg din nou cu oferta la Burhan dar de data aceasta, el are și o rugăminte la ei, să o includă pe nepoata lui într-un serial.
Cei doi acceptă dar când o cheamă pe actriță la audiții, descoperă cu stupoare că nu are talent deloc. Până la urmă îl conving pe regizor să îi dea un rol dar și regizorul are o cerință, să îl pună în legătură cu un actor pentru că vrea să facă un film despre viața lui.
După ce trec de toate obstacolele și Pinar rupe contractul cu Burhan, ea trebuie să decidă cu care dintre cei patru impresari de la EGO va continua.
Discută cu toți pe rând dar la urmă le dă vestea că nici unul nu a reușit să o impresioneze, ba chiar nu i-a plăcut că s-au lăudat prea mult și i-au promis prea multe.
Le dă înapoi cele două milioane și încheie un contract cu Serkan Tahtacı, un manager care a lucrat și el la agenția EGO în trecut și s-a întors recent din America.

Bariş o părăsește pe Beren şi decide să facă un pas spre Dicle.
Este ziua de naștere a lui Dicle dar ea nu spune nimănui de la agenție.
Kirac nu a uitat iar seara merge la ea acasă și îi dăruiește un cadou cu o semnificație specială.
Bariș umblă întreaga zi să îi găsească o carte de poezii de primă ediție. Un anticar îl îndrumă la autoarea cărții ca să îi dea și un autograf.
Cu ceva dificultăți, Bariș intră în vorbă cu autoarea și obține un cadou mai special, poezia favorită a lui Dicle, scrisă de mâna autoarei.

Seara, Dicle iese în oraș cu Emir și au o conversație mai profundă. Emir o întreabă ce o supără iar ea îi povestește cum tatăl ei a abandonat familia și ea s-a învinuit toată viața și încă se teme tot timpul că va face o greșeală și își va distruge toate relațiile, de aceea este distantă și reținută față de toată lumea. Emir este singura persoană căreia ea i-a destăinuit acest lucru.
Între timp, Baris merge acasă la ea și îi lasă cadoul la colega de apartament. După aceea, încurajat de fratele lui, se întoarce să ia cadoul înapoi ca să i-l dea personal.
Chiar atunci, Dicle se întoarce cu Emir iar Bariș stă deoparte și îi privește întristat.
Când vede cadoul, Dicle crede că poezia este scrisă de el și îl sună să îi mulțumească iar Bariș nu îi mai spune că este scrisă și trimisă de autoare special pentru ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.