Agenția de talente și sentimente episoadele 41-43 (rezumat)

723

Printr-o întâmplare, Kirac află că Dicle a descoperit cine este persoana care știe că este tatăl ei. Își dă seama că doar Beren poate fi acea persoană și îi spune lui Dicle să nu facă nimic și să îl lase pe el să se ocupe de asta.

Emir află că a fost ziua lui Dicle și îi trimite un buchet de flori dar îi trimite unul și lui Feris ca să nu atragă atenția celor de la agenție.

Bariș îi mărturisește sentimentele lui Dicle și îi cere să îi mai dea o șansă.
Dicle crede că Bariș o vrea doar de când a apărut Emir în viața ei. Îi spune că ea nu mai vrea să fie asistenta sau bandajul lui când are nevoie de ajutor și că acum vrea doar să își facă o carieră și apoi să fie cu cineva care o iubește și o apreciază cu adevărat.

În timp ce toată lumea se întreabă cine este noul manager al lui Pinar Deniz, Serkan îi propune lui Ece să lucreze împreună și începe un șir lung de intrigi.
Se înțelege că în trecut Serkan a avut un conflict cu Kirac, care a dus la despărțirea lui de agenția EGO și mutarea în America.
Acum Serkan a cumpărat agenția rivală Berlin și deschide noul sediu în aceeași clădire unde se află și EGO dar momentan nu știe nimeni.
Serkan o abordează pe Beren într-un moment când este supărată, spunându-i că este prieten cu Kiraç, îi câștigă încrederea și o face să i se destăinuie apoi îi promite că o va ajuta să scape de Dicle și să aibă succes în carieră dar în schimb îi va cere o favoare.

Lucrurile se complică când producătorul serialului în care joacă Barış, vrea să îl aducă pe Emir în distribuție.
Feris nu îl mai poate ține în frâu pe Bariș care din gelozie îl vorbește de rău pe Emir în fața jurnaliștilor și nu acceptă nici în ruptul capului să joace cu el.
Emir nu vrea nici el să joace cu Bariș pentru că este scandalagiu.
Pe deasupra, Emir, Bariș si Beren sunt invitați la o emisiune. Beren nu vorbește cu Bariș de când a părăsit-o. Kirac și Feris trebuie să îi convingă să lase conflictele dintre ei deoparte și să participe la emisiune pentru că este un pas important în cariera lor dar și pentru că managerii nu își permit să refuze invitația producătorului.
Serkan se folosește de toate acestea pentru a obține concedierea lui Dicle.
Prin Ece, publică o serie de știri despre cei trei actori apoi îi trimite o filmare lui Feris cu momentul când Bariș și Emir s-au certat pentru Dicle în club. Tot atunci, Emir și Bariș se ceartă în culisele emisiunii, încât producătorul renunță la ei.
Feris se înfurie când vede cum imaginea și cariera actorilor ei sunt distruse într-o singură zi din cauza lui Dicle și o concediază fără să îi dea șansa să se explice.
Pe de altă parte, Serkan o manipulează pe Beren și o face să se certe cu Kiraç și să plece de la agenția EGO.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.