Agenția de talente și sentimente episoadele 44-46 (rezumat)

766

Impresarii de la EGO află că Serkan a cumpărat agenția Berlin și că Beren a început să lucreze cu el.
Alte două actrițe s-au mutat la el iar Ece publică o știre că EGO își pierde actorii.
Într-adevăr agenția are probleme financiare și nu își permite să mai piardă actori sau alți angajați din domeniu.

Kirac vorbește cu Feris și cu Dicle despre concediere.
Dicle îi spune că nu are nici o relație cu Bariș sau cu Emir și că nu le-a dat speranțe dar insistă ca el să nu se implice pentru că dacă își va recupera postul, vrea să o facă singură.
Emir și Bariș încearcă în zadar să o convingă pe Feris să o ia înapoi pe Dicle.
Feris o angajează în locul ei pe Sevinc dar fata nu se descurcă deloc și o roagă pe Dicle să o ajute. Dicle o îndrumă la fiecare pas fără să știe Feris.

Dicle află că poezia pe care i-a dăruit-o Bariș a fost scrisă și trimisă de autoarea ei și merge la el ca să îi mulțumească. Povestind despre concedierea ei, își dă seama că Bariș știa că este fiica lui Kirac.

Ozan Dolunay, actorul lui Feris, s-a întâlnit de câteva ori cu Lara, o femeie pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare iar după ce s-au despărțit, ea publică mesajele lor și minte că Ozan mai avea o prietenă.
Serkan este în spatele acestei capcane și încearcă să îl convingă pe Ozan să se mute la agenția lui, promițând că îl va scăpa de acest scandal.
Emir îi povestește lui Dicle că a pățit același lucru cu Lara în trecut dar el a ajuns la o înțelegere cu ea înainte să publice mesajele lor. Îi spune să folosească această informație ca să își recupereze locul de muncă, chiar dacă asta îi va afecta puțin imaginea lui. Dicle nu merge la Feris cu informația ci îi spune lui Sevinc ca să îl ajute pe Ozan.
După ce Feris publică faptul că Lara este o impostoare care vrea să ajungă faimoasă folosindu-se de actori și criza este rezolvată, Sevinc îi spune cum Dicle a ajutat-o în ultimele zile.
După aceea, Bariș descoperă că are o înregistrare audio a conversației în care Dicle i-a spus că nu vrea o relație cu el și că acum cariera este prioritatea ei.
Feris ascultă înregistrarea și regretă că a concediat-o pe Dicle.
Între timp, Serkan îi propune lui Dicle să lucreze cu el oferindu-i un post mai bun.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.