Agenția de talente și sentimente episoadele 4,5,6 (rezumat)

515

Dicle dă buzna în biroul lui Kiraç îngrijorată dar este ușurată să vadă că tatăl ei este teafăr. Soția lui Kiraç așteaptă răspunsuri iar el îi spune că Dicle este asistenta lui Feris apoi o ceartă pe Dicle.

O ceartă izbucnește pe platourile de filmare între Barış și Beren, actrița cu care joacă, care este și fiica lui Kiraç. Dicle trebuie să meargă să aplaneze conflictul și să îl convingă pe Bariș să continue filmările.
Din cauza neatenției lui Dicle, jurnalista Ece află despre acest lucru și publică o știre.
Producătorul serialului este îngrijorat pentru audiențe și vrea ca Bariș și Beren să se prefacă că au o relație și în viața reală.
Feris îi dă lui Dicle sarcina de a crea o atmosferă romantică în care cuplul să fie surprins accidental.
Dicle aranjează ca Bariș și Beren să se întâlnească la o cafenea, aduce un muzician acolo iar ei dansează și sunt filmați de prietena ei, care va posta filmarea pe internet.
Dicle se întristează când vede că Bariș și Beren încep să se înțeleagă datorită acestei întâlniri organizate de ea și crede că vor sfârși prin a se îndrăgosti, după cum îi spune Emrah.
Din această cauză începe să fie distantă față de Bariș.
Beren îi spune că îl place pe Bariș dar Dicle îi spune că nu vrea să vorbească despre asta cu ea. Beren se plânge apoi de Dicle la părinții ei iar Kiraç o ceartă din nou pe Dicle. Atunci Dicle îi amintește că și ea este fiica lui.

Clienții lui Nadir își fac griji că agenția va da faliment. Kıraç vrea să împartă actorii lui Nadir între impresarii agenției cât mai curând.
Soția lui Nadir a aflat că el a înșelat-o și le spune impresarilor că va vinde agenția primului ofertant.
Kıraç vrea să cumpere o parte din acțiunile ei, dar ea nu i le vinde pentru că a știut de aventura soțului ei și nu i-a spus. Când ceilalți impresari află despre asta, se ceartă cu Kıraç. 

Dicle află că Beren nu este fiica biologică a lui Kiraç ci este fiica soției lui din prima căsătorie. Tatăl ei biologic a murit iar Kiraç a adoptat-o și a crescut-o ca pe propria fiică. Secretara Julide îi spune că Kiraç este un om insensibil dar ține la Beren și el a ajutat-o să avanseze în carieră, deși ea nu are talent deloc. Dicle află și că socrul lui Kiraç este bogat și că el l-a introdus în lumea cinematografiei și i-a dat acțiuni la agenție.

Prietenii lui Bariș din vechiul cartier și un actor în vârstă care este frustrat că nu mai primește roluri principale, îi spun lui Bariș că nu are talent și că este celebru doar pentru că este chipeș.
Barış se supără foarte tare şi vrea să dovedească faptul că va avea succes și dacă se rănește și rămâne cu cicatrici pe față. La finalul episodului, el se duce în vechiul cartier și participă la lupte pentru a se răni iar Dicle merge după el ca să îl oprească.

În acest episod, sunt invitate special cântăreața Nükhet Duru și actrița Nebahat Çehre.
Ali Bilgin, regizorul serialului “Agenția de talente și sentimente”, apare și el ca regizor al filmului în care joacă cele două actrițe.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.