Biografia actorului Alperen Duymaz (Ayaz – serialul Iarna neagra)

0 2,167

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Alperen Duymaz este unul dintre tinerii actori talentați ai Turciei. S-a născut pe 3 noiembrie 1992 în Ankara. În timpul liceului a fost interesat de modeling și muzică.
A absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universitatii Haceteppe din Ankara.

Și-a început cariera ca model și a apărut în multe reclame publicitare.
A debutat în televiziune în anul 2015 cu serialul “Tatli Kucuk Yalancilar” în care interpretează rolul lui Cesur. Își continuă apoi cariera cu alte roluri importante care i-au adus un adevarat succes.
Este cunoscut publicului român din serialele “Valurile vieții” și “Legea familiei”.

Chipeșul actor a jucat baschet mulți ani și a luat lecții de înot pentru un rol iar sportul său favorit este biliardul.
I-ar plăcea să își ia liber un an și să locuiască în Alaska.
Este zodia scorpion, îi place mâncarea picantă iar actrița lui favorită este Charlize Theron.

În 2020, Alperen s-a căsătorit în secret cu iubita sa, Kübra Keklit.

Filmografie
2015–2016 Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)
2015 Aci Ask (Ali Koklukaya)
2016–2017 Bodrum Masalı (Ateș Ergüven)
2018 Çukur (Emrah)
2018–2019 Çarpışma (Kerem Korkmaz)
2018 Direniş Karatay (Kutay)
2020 Zemheri (Ayaz)
2021 Son Yaz

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata