Aripi frânte episodul 1 (rezumat)

1,918

Nefise (Deniz Bolisik) este o mamă tânără care are 4 copii, Zeynep, Emre, Cemre și Aysun. După moartea soțului ei, ea încearcă să facă tot posibilul pentru a-și crește copiii, dar nu poate câștiga suficienți bani pentru a le oferi o viață decentă.
Într-o zi își pierde locul de muncă și pe deasupra proprietarul casei în care locuiesc cu chirie, îi scoate afară.
Pe de altă parte, fiul ei Emre (Emir Ozden) intră în probleme și este arestat în timp ce încearcă să facă rost de bani pentru chirie.
Într-o seară, Nefise salvează viața unui om de afaceri pe nume Muzaffer (Fatih Al), pe care îl găsește rănit pe stradă.
Din acea clipă, Muzaffer se gândește mereu la ea dar nu știe cine este și unde să o găsească.

Zeynep (Melis Tuzunguc), fiica ei cea mare face tot posibilul să-și ajute familia. Prietenul ei Ahmet (Ahmet Varlı) din cartier o iubește și o ajută mereu însă Zeynep nu simte decât prietenie față de el și păstrează distanța.
Zeynep începe să lucreze la magazinul de mobilă al lui Ahmet și merg împreună la compania lui Muzaffer pentru o afacere.
Acolo, în timp ce îl așteaptă pe Ahmet pe hol, Zeynep sparge o vază și se rănește la mână iar Onur (Umit Ibrahim Kantarcilar), fratele vitreg al lui Muzaffer, o duce la spital. Zeynep și Onur se plac de la prima vedere.
În aceeași zi, în timp ce Ahmet și Zeynep călătoresc cu autobuzul, Ahmet care este un tip foarte gelos, îl lovește pe un bărbat care o atinge din greșeală pe Zeynep.
Mai târziu, tipul distruge magazinul lui Ahmet iar tatăl lui Ahmet, o învinuiește pe Zeynep și o concediază.

Azime (Servet Pandur), cumnata lui Nefise, lucrează ca menajeră în casa lui Muzaffer iar fiica ei, Emel (Sinem Karel Gürtekin) lucrează la companie și a pus ochii pe Onur.
Amândouă sunt viclene și se folosesc de toată lumea pentru interesele lor.
Muzzafer este logodit cu Tuba (Seda Turkmen).
Tuba este imaginea companiei lui și este o femeie ambițioasă. Fiindcă Muzzafer i-a spus mereu că nu vrea să aibă copii împreună cu ea fiindcă el are un fiu din căsnicia anterioară, Tuba i-a ascuns că are un copil.
Într-o zi, Azime descoperă secretul ei iar Muzzafer se desparte de Tuba și o concediază.
Acum trebuie să găsească urgent o femeie potrivită pentru a fi imaginea firmei lui dar refuză toate modelele care îi sunt propuse fiindcă speră să o găsească pe femeia care i-a salvat viața, Nefise.

Azime află că familia care locuiește în vila de alături caută o menajeră de încredere dar vor o persoană care nu are copii. Au oferit un comision mare unei agenții dar nu au găsit persoana potrivită.
Știind că Nefise este într-o situație dificilă și că își caută un loc de muncă, Azime se gândește să o angajeze la acea familie pentru a obține comisionul.
Când merge la Azime pentru acel loc de muncă, Nefise îl întâlnește din nou pe Muzaffer, bărbatul care îi va schimba viața.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.