Aripi frânte episodul 33 (rezumat)

5,156

Muzaffer îl recuperează pe Mert cu ajutorul prietenei lui Azime apoi se înțelege cu avocatul să îl convingă pe bunicul lui să îi cedeze custodia.
Aysun își revine iar Kemal o pedepsește pe Asya când află că s-a îmbolnăvit din cauza ei. Îi ia cardurile și îl pune pe Emre să o însoțească peste tot și să o țină departe de anturajul ei.
Muzaffer vrea să se împace cu Nefise și îi spune lui Tuba să se mute pentru că nu mai este potrivit să stea împreună.

Onur îi spune lui Muzaffer că vrea să rupă parteneriatul cu Kartal dar el vrea să îl întâlnească întâi ca să vadă ce intenții are.
După ședință, Muzaffer și Zerrin sunt impresionați de Kartal (Ahmet) care vine cu idei bune de afaceri și nu au nici o intenție să rupă parteneriatul. Chiar și Onur e impresionat și începe să aibă îndoieli.
Cemre merge și ea la companie să îl vadă dar e cucerită de umorul lui și de complimentele pe care i le face și nu e sigură că e Ahmet.
Doar Zeynep nu are nici o îndoială și îl urmărește când pleacă de la firmă. Când ajung acasă la unchiul lui, îl confruntă și insistă să recunoască faptul că este Ahmet.
El îi spune că i se pare că își dorește mult ca acel Ahmet să fie mort și îi dă pistolul lui să îl împuște. Zeynep amenință că se va împușca dacă nu recunoaște cine este fiindcă știe că așa îl va face să se dea de gol.

Kemal găsește diferite pretexte pentru a petrece timpul cu Nefise.
Lutfu a cerut-o în căsătorie pe Azime de mai multe ori în ultimele episoade și a fost refuzat de fiecare dată dar acum vine cu o idee inedită ca să o convingă să accepte.
Azime își dorește foarte mult să se întoarcă la vilă iar Lutfu îi spune că știe el cum să îl convingă pe Muzaffer să o primească înapoi.
Azime merge la vilă împreună cu el și așteaptă nerăbdătoare în salon în timp ce Lutfu vorbește cu Muzaffer în birou și îl minte că ei s-au hotărât să se căsătorească.
Muzaffer este de acord ca cuplul să locuiască în anexa vilei după nuntă.
Azime nu înțelege de ce Muzaffer o felicită dar merge bucuroasă în anexa ei crezând că a fost primită înapoi. Desigur, are parte de un șoc când află că trebuie să se căsătorească cu Lutfu dacă vrea să se întoarcă la vilă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.