Aripi frânte episodul 36 (rezumat)

5,127

Nefise reușește să ascundă de Muzaffer faptul că Kemal este la ușă.
Muzaffer îi propune din nou să se împace și să se mute la vilă cu copiii ei. Mai târziu Nefise le spune copiiilor. Fetele sunt de acord dar Emre refuză să se mute în casa lui Muzaffer pentru că nu are încredere în el și crede că Muzaffer încă vrea să se răzbune pe ei.
Tuba amână mutarea ei pe motiv că nu a găsit o casă potrivită.
Kemal nu mai are nevoie de angajați pe yaht dar îi transferă pe Emre și pe Suat la hotelul lui.

Ahmet nu vrea să o implice pe Cemre în răzbunarea lui și refuză planul unchiului său dar când Onur și Zeynep anunță la firmă că se căsătoresc, se hotărăște să o facă pe Cemre să se îndrăgostească de el, ca să o rănească pe Zeynep.
Talat are un motiv ascuns pentru care îl ajută pe Ahmet cu răzbunarea aceasta.

Nefise îi spune lui Kemal că nu mai poate să lucreze pentru el fiindcă nu vrea să se certe cu Muzaffer.
Kemal nu vrea să o piardă din nou și îl folosește pe Emre ca să o convingă să îl ajute cu un ultim eveniment.
Muzaffer merge să vorbească cu Emre, să îl convingă că are intenții bune și că regretă ce le-a făcut. Ca să îi arate că este un om înțelegător, e de acord ca Nefise să lucreze o zi pentru Kemal.
Muzaffer îi conduce la hotel pe Nefise și pe Emre dar îi spune lui Kemal că nu mai vrea să îl vadă în preajma soției lui.
La sfârșitul zilei, înainte ca Nefise să plece, Kemal o oprește și îi spune că ei se cunosc din trecut și că a fost prieten cu fostul ei soț.
Nefise se întreabă dacă știe că Emre este fiul lui Muzaffer.
Muzaffer o așteaptă afară și discută cu Emre, încercând să îi explice de ce nu a vrut să se căsătorească cu o femeie care are copii. Îi spune că o iubește pe Nefise și îi cere să îi dea o șansă să își repare greșeala făcută față de ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.