Aripi frânte episodul 40 (rezumat)

7,093

Zerrin îi spune lui Nefise că dacă face un test de paternitate și îi dovedește că Kemal nu este tatăl lui Emre, va încheia subiectul.
Nefise îi spune situația lui Kemal sperând că el va vorbi cu Tuba și cu Zerrin.
Kemal se gândește că îi este teamă de Muzaffer și de aceea se străduiește atât să îi ascundă suspiciunile lor.
Îi spune că Muzaffer nu o merită, așa cum nu a meritat-o nici fostul ei soț și că nu o va lăsa să facă aceeași greșeala si ii mărturisește că a iubit-o în trecut și că încă o iubește.
Nefise îi spune că nu vrea să îl mai vadă.

Emre vrea să demisioneze după ce află că Aysun s-a îmbolnăvit din vina lui Asya dar Kemal insistă să se mai gândească.
Zeynep și Onur se cazează la un hotel după ziua petrecută la picnic dar Ahmet merge acolo și le strică seara. Doar Zeynep îl vede și e neliniștită știind că o urmărește peste tot, ceea ce duce la o ceartă între ea și Onur care e de părere că ea îi dă ocazia lui Ahmet să intervină între ei.
În drum spre casă, în timp ce se ceartă, Onur îl lovește pe un bărbat cu mașina. Omul scapă cu bine și insistă să își continue linistiti drumul. În urma lor, trece Ahmet cu mașina și îl accidentează și el pe același bărbat. Unchiul lui îl ajută să ascundă accidentul.

Onur nu poate să îl convingă pe Muzaffer să nu facă afaceri cu Talat.
Muzaffer mai încearcă încă o dată să îl convingă pe Emre să se mute la vilă fiindcă Nefise nu vrea să se întoarcă fără el.
Când Tuba își revine, Kemal o vizitează la spital și îi spune că e dispus să facă testul de paternitate și să îi dovedească faptul că Emre nu este fiul lui dar apoi le va da în judecată pe ea și pe Zerrin pentru calomnie. Zerrin îi spune că nu este nevoie de test și își cere scuze apoi îi zice lui Tuba că nu vrea să o mai ajute în planurile ei de a-l recupera pe Muzaffer.
Lui Nefise, Kemal îi spune să stea liniștită pentru că el se retrage și nu va interveni între ea și Muzaffer dar Nefise îi spune din nou că nu vrea să îl mai întâlnească.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.