Serial turcesc Băiatul meu – episoadele 1,2,3 (rezumat)

2,070

Asiye (Nazan Kesal) este o femeie puternică care provine dintr-o familie bogată. În tinerețe a fugit cu bărbatul iubit fiindcă familiile lor nu le permiteau să se căsătorească. După ce iubitul ei a murit într-un accident, Asiye care era însărcinată, s-a întors la părinții ei.
Când a născut, tatăl ei a dat copilul la orfelinat fără aprobarea ei.
După aceea Asiye s-a căsătorit cu un bărbat bogat și și-a început noua viață dar a continuat să își caute fiul, pe Hasan. Când l-a găsit, ani mai târziu, era prea târziu pentru a-i spune cine este.
Asiye își păstrează secret trecutul de familia ei.

Hasan (Ismail Hacioglu) a avut o viață grea și s-a implicat în activități ilegale.
El s-a îndrăgostit de Akca (Merve Cagiran) o tânără frumoasă care și ea a întâmpinat multe dificultăți.
Akca visa la o viață fericită alături de Hasan, până când el a început să o bată cu brutalitate, chiar și când era însărcinată.
Hasan a ajuns în închisoare iar Akca dă naștere unui băiețel și decide să îl dea spre adopție pentru a-i oferi o viață mai bună dar și pentru a-l proteja de Hasan.
Asiye adoptă copilul însă nu îi spune lui Akca că ea este bunica lui.

Copilul, Efe, este crescut de celălalt fiu al lui Asiye, Ali Kemal (Serhat Teoman) și de Sule (Ceyda Ates), soția lui.
Sule pierduse o sarcină și fiindcă ea și Ali Kemal erau în pragul divorțului, ea a acceptat să îl adopte pe Efe pentru a-și salva căsnicia iar pe Ali Kemal l-au mințit că este fiul lui.
5 ani mai târziu, după ce cuplul mai are un copil, Sule începe să îl respingă pe Efe și să îl trateze rău. Ali Kemal insistă să meargă la un psiholog și îi spune că dacă continuă astfel, vor divorța. Asiye, de asemenea, o amenință.
Servitorii Melek și Osman știu că copilul este adoptat și nu sunt mulțumiți de această situație. Melek se întâlnește cu Akca și îi spune că ar fi mai bine să îl ia pe Efe. Akca se preface că este indiferentă.

Sule merge la psiholog însă Melek află că nu își ia tratamentul.
Într-o zi, Sule decide să scape de Efe și îl duce în parc și îl lasă într-un loc aglomerat apoi minte familia că într-o clipă de neatenție, a dispărut de lângă ea. Melek bănuia că va face asta și a pus în buzunarul copilului adresa mamei lui.
Un bărbat îl găsește pe Efe și îl duce la Akca iar ea îl duce înapoi acasă. Melek îi spune că Sule l-a lăsat în parc intenționat însă ea nu crede.
Ali Kemal o conduce pe Akca acasă fiindcă mașina ei se defectează. Următoarea zi o vizitează cu Efe la restaurantul unde lucrează și îi dăruiește o mașină dar ea nu o acceptă. În timp ce se află acolo, Ali Kemal primește un telefon și trebuie să plece. Îl lasă pe Efe cu Akca pentru câteva ore fiindcă copilul parcă simțind că ea este mama lui, s-a atașat imediat de ea.
Povestind cu el, Akca află că Sule într-adevăr îl tratează rău.
Chiar în acea zi, Hasan este eliberat și își trimite oamenii după ea.
Akca fuge cu Efe cu mașina pe care i-au dăruit-o iar pe drum este arestată fiindcă nu are actele mașinii. Ali Kemal merge după ei și lămurește situația. Înțelegând că are probleme, îi oferă ajutorul dar ea refuză și îi spune să nu o mai caute niciodată.

Asiye îi concediază pe Melek și pe Osman fiindcă au luat legătura cu Akca.
Când Sule recunoaște că l-a lăsat pe Efe în parc, Asiye regretă că i-a concediat și merge și le spune povestea ei și că Efe este nepotul ei.

Hasan și oamenii lui îl bat pe proprietarul restaurantului unde lucrează și locuiește Akca și îl constrâng să o sune și să o cheme să își ia lucrurile.
Hasan îi spune lui Akca că se vor căsători imediat și nu acceptă nici un refuz. Akca reușește să fugă și merge să își ia mașina care a rămas la vilă.
Chiar atunci Efe vrea să ia jucăria frățiorului său pe care Sule a aruncat-o în copac și își pierde echilibrul în timp ce încearcă să ajungă la copac de pe balcon. Sule intră în cameră și îl vede dar ezită să îl salveze. Akca îl aude și ea strigând din curte. Efe cade de pe balcon.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.