Biografia actorului Celil Nalçakan (Akif din serialul Totul pentru familia mea)

260

Actorul Celil Nalçakan s-a născut pe 10 iunie 1978 la Sivas. După ce a absolvit liceul, a intrat la Departamentul de Inginerie Geologică la Universitatea Cumhuriyet.
Mai târziu a studiat Turismul și Managementul Hotelier la Universitatea Balikesir și Actoria la Teatrul de Stat Sivas. 

Primul său rol a fost în serialul Sıla, care a fost difuzat în 2006. 
A jucat în serialele TV Kış Masalı și Hanımın Çiftliği, dar a devenit cunoscut pentru rolurile din serialele Bitmeyen Şarkı și Poyraz Karayel.

Talentatul actor are o voce frumoasă și din când în când urcă pe scenă si cântă alături de cântăreți cunoscuți sau recită poezii.
Pe de altă parte, este și redactor la revista lunară Kafa. 

Celil Nalçakan este într-o relație cu Ceren Kahyaoğlu. Ceren Kahyaoğlu este instructor de pilates. 

Filmografie
2021 – Kardeslerim (Akif)
2020 – Kirimizi Oda (Garip)
2019 – Bir Aile Hikayesi (Cem) (TV Dizisi)
2019 – Ortak (Rıfat) (Sinema Filmi)
2018 – Ağlak Arif (TV Filmi)
2017 – Hayati ve Diğerleri (Hayati Başkomiser) (TV Dizisi)
2017 – Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (Zülfikar Ülgen) (Sinema Filmi)
2015 – 2017 – Poyraz Karayel (Zülfikar) (TV Dizisi)
2013 – İntikam (Adem) (TV Dizisi)
2013 – Vicdan (Faruk) (TV Dizisi)
2013 – Galip Derviş (Selim) (TV Dizisi)
2012 – Çanakkale 1915 (Şefik Aker) (Sinema Filmi)
2011 – Keşanlı Ali Destanı (Hüseyin) (TV Dizisi)
2010 – Bitmeyen Şarkı (Necip) (TV Dizisi)
2010 – Hanımın Çiftliği (TV Dizisi)
2009 – Kış Masalı (TV Dizisi)
2006 – Sıla (Dilaver)

Citește și Interviu cu actorul Celil Nalcakan

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.