Biografia actriței Melis Sezen (Derin din serialul Infidelul)

629

Actrița Melis Sezen s-a născut pe 2 ianuarie 1997 în Siliviri, Istanbul.
A luat lecții de actorie de la vârsta de 12 ani.
A absolvit Universitatea Koc, Departamentul Media și Arte Vizuale.

Primul ei rol a fost în serialul “Hayat Bazen Tatlidir” în anul 2016.
În 2017 a interpretat rolul lui Ebru în serialul “Perla neagră” (Siyah Inci).
Au urmat mai multe proiecte printre care filmele “Bizim icin șampiyon” și “Mucize 2: Așk”.
În 2020 a avut un rol principal în mini seria istorică “Ya istiklal ya ölüm” după care s-a alăturat distribuției serialului “Infidelul” în care joacă rolul lui Derin.
La începutul anului 2022 a făcut parte din juriul concursului The masked singer, alături de actorii Eda Ece, Alican Yücesoy și Doğu Demirkol.

Filmografie
Fatma (2021)
Kovala (2020)
Sadakatsiz (2020–2022)
Ya İstiklal Ya Ölüm (2020)
Sevgili Geçmiş (2019)
Leke (2019)
Mucize 2: Aşk (2019)
Içtın Sesler Korosu (2019)
Tilki Yuvası (2018)
Dünya Hali (2018)
Bizim İçin Şampiyon (2018)
Siyah İnci (2017–18)
Hayat Bazen Tatlıdır (2016–17)

Îi place să citească, să picteze și să scrie.  Înotul, volei, ski și patinj sunt sporturile ei preferate.
De asemenea, îi plac dansurile latino, salsa, bachata, tango argentinian și kizomba, care este un amestec de tango și bachata.

Este o adeptă strictă a modei. Îi place în special stilul lui Jennifer Lopez. „Sunt o adevărată fană Saint Laurent! Iubesc fiecare piesă, oricum tind să merg pe stiluri mai simple și mai elegante. De asemenea, îmi plac foarte mult vibrațiile mediteraneene de la Dolce & Gabbana.”

Trăsături de personalitate: „Cred că universul este un întreg. Din acest motiv, cred că mișcările planetelor, eclipsa de Lună, eclipsa de Soare, pe scurt, totul în acest univers interacționează. Totul este o energie. Eu sunt Capricorn, ascendentul meu este Pește. Peștii sunt foarte emotivi, Capricornul este responsabil, disciplinat și foarte încăpățânat. Sunt contradicții, amândoi se echilibrează și se ciocnesc unul cu celălalt.”

Viziunea ei asupra vieții: Își capătă motivația să se ridice din nou în momentele de dezamăgire din partea mamei sale. „În aceste momente, mama mă ridică. Ea critică fără milă acolo unde este nevoie, dar dacă e nevoie să te ridici, oferă cel mai mare sprijin. Nu trebuie să-ți pierzi credința. De asemenea, mă rog mult lui Dumnezeu. Cu siguranță va veni un semn, arătând o cale. 
Sunt fericită așa cum sunt.
Uneori în viață trebuie să încetinim sau chiar să ne oprim! Oprește-te, ascultă, simte. Oprirea înseamnă atât revenirea la tine însuți, cât și perceperea vieții, gândirea, concentrarea asupra sentimentelor tale, învățarea, explorarea, cunoașterea de sine și a mediului înconjurător. Să respirăm, să ne ascultăm respirația; Să nu uităm să ne oprim.”

Perspectiva asupra carierei: „Iubesc foarte mult cinematografia și televiziunea. În cinema, de obicei ai ocazia să lucrezi mai mult la personaj. Te poți concentra mai mult pe fiecare scenă, îmi place asta. 
La seriale, iubesc necunoscutul. Nu știi ce îl așteaptă pe personaj în viitor, în ce se va transforma și pleci într-o călătorie cu el. Știi povestea generală, dar multe se pot schimba pe parcurs. Cum este viața. Dacă drumul pe care îl urmează este bun, îmi place să călătoresc cu personajul.”
 
Cel mai mare obiectiv al ei este să muncească din greu, să învețe multe, să-și valorifice potențialul și să-și facă treaba în cel mai bun mod posibil. „Cel mai important lucru pentru mine este să fiu eu însumi, să fiu mereu capabilă să mă perfecționez, să-mi depășesc mereu propriile limite. Uneori nici măcar tu nu știi ce poți obține din tine însuți.”

Își dorește să lucreze cu Tim Burton și Halit Ergenç. „Ca regizor, îmi place foarte mult Tim Burton. Mi-ar plăcea să joc și cu Halit Ergenç. Este un actor incredibil de talentat pe care îl admir foarte mult”.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.