Biografia actriței Simge Selcuk (Nebahat din serialul “Totul pentru familia mea”)

345

Actrița Simge Selcuk s-a născut pe 27 ianuarie 1975. Este absolventă a Universității Bilkent, Facultatea de Muzică și Arte.
Joacă în seriale din anul 1993 și și-a câștigat faima în multe producții de succes precum Küçük Kadınlar, Acemi Cadı, Çiçek Taksi, Güzel Köylü, Avrupa Avrupa, Aliye, Kalbimdeki Deniz, Canevim, Kader, Kardeslerim.

i

Filmografie
2021-2022 – Kardeslerim (Nebahat)
2020 – Zumruduanka (Nezaket)
2019 – Canevim (Melis Korkmaz)
2016 – 2017 – Kalbimdeki Deniz (Raşel)
2015 – Göç Zamanı (Handan)
2014 – Güzel Köylü (Nihal Sümbül / Aynımah)
2014 – Galip Derviş (Gönül/Meltem)
2012 – Göç (Handan)
2011 – Mazi Kalbimde Yaradır (Türkan)
2011 – 2012 – Avrupa Avrupa (Matmazel Katrine)
2008 – 2010 – Küçük Kadınlar (Tezer)
2007 – Kader (Sibel)
2007 – Elveda Derken (Tuna)
2007 – Ayda (Nilüfer)
2006 – Acemi Cadı (Selda – 2)
2004 – Çınaraltı (Feyza)
2004 – Metro Palas (Özlem)
2004 – Aliye (Leyla)
2002 – Bir Tatlı Huzur
2001 – Dünya Varmış (Leyla)
2000 – Evdeki Yabancı (Bengü)
2000 – Evdeki Hesap
1999 – 2003 – Ayrılsak da Beraberiz (Serpil)
2000-2001 – Tatlı Kaçıklar (Serap)
1996 – Gurbetçiler (Özlem 2)
1995 – Çiçek Taksi (TV Dizisi)
1993 – 1999 – Ferhunde Hanımlar (Yonca)

Iubește animalele și orice ramură a artei, preferă să repare decât să renunțe, să fie pozitivă și orientată spre soluții. Îi plac oamenii pozitivi, practici și plini de umor, care iubesc să râdă și să se distreze, având mereu o filozofie de viață de a fi sinceră cu ea însăși.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.