Biografie Ali Barkin (Bora – Rămâi lângă mine)

0 732

Este actor și producător. S-a născut în Ankara pe 3 ianuarie 1985.
După absolvirea Facultății de Inginerie Civilă a plecat în Canada unde a studiat actoria timp de 2 ani la Vancouver Film School, Cinema and Television.
Și-a început cariera pe scenele teatrelor din Turcia.
În 2010 și-a făcut debutul cinematografic cu filmul Dilemma.

Filmografie
2019 – Her Yerde Sen (Bora Durul)
2018 – Çakallarla Dans 5 (Pıtırcık)
2018 – Görevimiz Tatil
2017 – Ayla (Pepe Muharrem)
2017 – Klavye Delikanlıları (Bayram)
2016 – 91.1
2014 – Kırımlı
2014 – Yeşil Deniz (Emin)
2014 – Tanıklar (Adnan Kahveci)
2013 – Eski Hikaye (Pamir)
2011 – Hayat Devam Ediyor (Bekir)
2010 – Şefkat Tepe
2010 – Deniz Yıldızı (Kerem)
2010 – Dilemma

Este căsătorit cu actrița Elvan Disli. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Yesil Deniz.
În 2012 a avut o relație cu actrița Neslihan Atagul.

Practică diverse sporturi, îi place să scrie scenarii și să citească romane.
Visul lui este să călătorească în jurul lumii.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.