Biografie Alican Yucesoy (Umut – Vieți la răscruce)

1,399

Este un actor turc, născut în Istanbul, Turcia, pe data de 22 octombrie 1982.
Familia sa paternă este de origine arabă, iar familia maternă este de origine turcă, care a emigrat din Ruse, Bulgaria.
Și-a încheiat învățământul primar, gimnazial și liceal la Bursa.

A studiat actoria la Departamentul de Teatru al Universității Halic. A început să lucreze la Teatrul Municipal Bakirkoy după ce a participat la o audiție susținută a doua zi după ce a intrat în școală.
Pe lângă prezența sa activă pe scena teatrului, a apărut în multe filme și seriale TV în timpul carierei sale de actorie.
În 2015 a fost selectat ca director general de artă al Teatrului Municipal Bakirkoy.

În 2019 a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalelor de film Antalya, Adana, Kayseri și Malatya pentru rolul interpretat în filmul “Kucuk Seyler”.

Alican Yucesoy s-a căsătorit cu actrița Melisa Sozen în 2013 iar în 2014 cuplul a decis să divorțeze.

Filmografie
2020 Jet Sosyete 
2019 Küçük Şeyler
2018 Can Kırıkları 
2018 Adı: Zehra 
2017 Aşk Uykusu 
2016 Kördüğüm 
2015 Ertuğrul 1890 
2015 Serçe Sarayı 
2014 Bana Artık Hicran De
2013-2014 İntikam 
2012-2013 Şubat
2012 Suskunlar 
2011 Sen De Gitme 
2011 Eyvah Eyvah 2 
2010 Prensesin Uykusu 
2010 Fatmagülün Suçu ne 
2010 Eyvah Eyvah 
2009 Ev
2008-2010 Adanalı 
2008 Dinle Neyden
2007 Gurbet Yolcuları 
2007 Zoraki Koca
2007 Umut Adası 
2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2004 2 Eylül
2004 Akümülatörlü Radyo 
2003 Sessiz Gece 
2003 Pilli Bebek 

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.