Biografie Alican Yucesoy (Umut – Vieți la răscruce)

0 1,017

Este un actor turc, născut în Istanbul, Turcia, pe data de 22 octombrie 1982.
Familia sa paternă este de origine arabă, iar familia maternă este de origine turcă, care a emigrat din Ruse, Bulgaria.
Și-a încheiat învățământul primar, gimnazial și liceal la Bursa.

A studiat actoria la Departamentul de Teatru al Universității Halic. A început să lucreze la Teatrul Municipal Bakirkoy după ce a participat la o audiție susținută a doua zi după ce a intrat în școală.
Pe lângă prezența sa activă pe scena teatrului, a apărut în multe filme și seriale TV în timpul carierei sale de actorie.
În 2015 a fost selectat ca director general de artă al Teatrului Municipal Bakirkoy.

În 2019 a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalelor de film Antalya, Adana, Kayseri și Malatya pentru rolul interpretat în filmul “Kucuk Seyler”.

Alican Yucesoy s-a căsătorit cu actrița Melisa Sozen în 2013 iar în 2014 cuplul a decis să divorțeze.

Filmografie
2020 Jet Sosyete 
2019 Küçük Şeyler
2018 Can Kırıkları 
2018 Adı: Zehra 
2017 Aşk Uykusu 
2016 Kördüğüm 
2015 Ertuğrul 1890 
2015 Serçe Sarayı 
2014 Bana Artık Hicran De
2013-2014 İntikam 
2012-2013 Şubat
2012 Suskunlar 
2011 Sen De Gitme 
2011 Eyvah Eyvah 2 
2010 Prensesin Uykusu 
2010 Fatmagülün Suçu ne 
2010 Eyvah Eyvah 
2009 Ev
2008-2010 Adanalı 
2008 Dinle Neyden
2007 Gurbet Yolcuları 
2007 Zoraki Koca
2007 Umut Adası 
2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2004 2 Eylül
2004 Akümülatörlü Radyo 
2003 Sessiz Gece 
2003 Pilli Bebek 

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.