Biografie Aslihan Gurbuz (Merve din serialul turcesc Razbunare pe tocuri)

0 1,877

S-a nascut pe data de 16 februarie 1983 in Canakkale, Turcia. A absolvit Universitatea Selcuk, Konya, Departamentul Teatru. In 2008 a debutat in teatru. In acelasi an a primit primul ei rol in serialul de televiziune “Gonca” dupa care au urmat si alte roluri in filme si seriale care i-au adus un adevarat succes.

Actrita a devenit cunoscuta pentru rolul din serialul Bir Bulut Olsam (2009). In anul 2015 a castigat 3 premii la categoria “Cea mai buna actrita de comedie” pentru rolul interpretat in serialul Yahsi Cazibe. Aslihan Gurbuz este cunoscuta publicului roman din serialele de televiziune “Kosem, ” Bodrum Masali’ si “Razbunare pe tocuri”.

Pe langa actorie, actrita mai are un talent nebanuit: muzica. In 2017 Aslihan Gurbuz a participat alaturi de alti 11 actori celebri, la realizarea unui album muzical intitulat “12 inimi”, pentru a veni in sprijinul ” Fundatiei inimii “din Turcia. Actorii care au cantat benevol au fost : (Oktay Kaynarca, Erkan Petekkaya, Deniz Cakir, Gizem Karaka, Emre Karayel, Ozge Gurel, Kadir Dogulu, Murat Han, Aslihan Gurbuz, Cigdem Batur, Gozde Mukavelat si Emir Berke Zincidi.

Aslihan Gurbuz fost casatorita cu actorul Kerem Kupaci (2011-2014).

Actritei ii place sa-si petreaca timpul liber in natura si practica yoga.

Filmografie:
Seriale TV
2004 Büyük Buluşma (Seda)
2008 Gonca Karanfil (Gonca)
2009 Bir Bulut Olsam (Asiye Bulut)
2010–2012 Yahşi Cazibe (Cazibe Abbasova)
2013 İşler Gucler 2014 Zeytin Tepesi (Deniz Gökçener)
2015–2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Sultana Halime)
2016–2017 Bodrum Masalı (Maya)
2017–2018 Ufak Tefek Cinayetler (Merve Aksak) Filme

Filme
2009 Kanal-İ-Zasyon(Nazlı)
2011 Labirent (Ayla)
2016 Kor (Emine) Teatru
2008 Zorla Guzellik (Clarly)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.