Biografie Biran Damla Yilmaz (Nehir)

0 616

Actrița turcă Biran Damla Yilmaz s-a născut pe 28 iunie 1997 în Kocaeli.
Își începe cariera de actriță în anul 2014, în timp ce este studentă la liceu. Primul său rol este în serialul Yasak.
În 2015 începe să studieze actoria la Facultatea de Teatru din Istanbul și joacă în serialele Suleyman Magnificul și Beyaz Yalan după care primește rolul principal în serialul Kırgın Çiçekler (Petale de singurătate).
Continuă să ia parte la proiecte de televiziune de succes precum Canevim și Nehir (Baraj).

Joacă, de asemenea, și în filme, în 2015 apare în producția Çılgın Dersane 4 iar în 2019 în filmul Mucize 2: Aşk, rol pentru care primește Premiul Cea mai bună actriță la Festivalul de film din Izmir.

Filmografie
Yasak / 2014
Muhteşem Yüzyıl /2015
Beyaz Yalan / 2015
Çılgın Dersane 4: Ada / 2015
Kırgın Çiçekler / 2015 – 2018
Canevim / 2019
Mucize 2: Aşk / 2019
Baraj / 2020

În timpul liber îi place să gătească, face sport, citește, face drumeții, călătorește și vizitează obiective turistice sau își petrece timpul cu cei doi câini ai ei.
Pictura este ca o meditație pentru ea. Îl adoră pe Picasso.
Ori de câte ori are ocazia, participă la ateliere de actorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.