Biografie Burak Yoruk (Tarik – serialul Nehir)

0 608

Burak Yoruk s-a născut  pe 26 mai 1995 în Istanbul. Părinții săi lucrează în industria media, astfel Burak a început să joace în seriale de la vârsta de 6 ani.
A studiat actoria la Universitatea Beykent.
A jucat baschet la Clubul Sportiv Fenerbahçe și dacă ar trebui să aleagă altă profesie, ar alege baschetul.
A atras atenția cu personajul Barıș Ozansoy, pe care l-a interpretat în seria 4N1K.
Punctul de cotitură al carierei sale este serialul Nehir în care interpretează rolul lui Tarik.

Filmografie
2004 – Biz Boşanıyoruz / Cancan
2007 – Dede Korkut Hikâyeleri / Salur Kazan
2013 – 20 Dakika / Tayfur Solmaz
2013 – Ben Onu Çok Sevdim / Aydın Menderes
2017 – Dayan Yüreğim / Erdem
2018/2020 – 4N1K: Yeni Başlangıçlar / Barış Ozansoy
2020/2021 – Baraj / Tarık Yılmaz
2021- Aşk Mantık İntikam / Çınar Yılmaz

Când nu este pe platourile de filmare, Burak se întâlnește cu prietenii, joacă baschet, filmează videoclipuri pentru YouTube.
Are o pasiune pentru sportul în natură, mai ales surfing și kitesurf. Echitația și cursele off-road sunt printre activitățile lui favorite iar boxul, baschetul și skatingul sunt sporturile lui favorite.
Îi place să descopere locuri noi și să încerce mâncăruri și arome noi.
Și-a propus să studieze actoria și în străinătate și să ia parte la proiecte acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.