Biografie Cemre Gumeli

0 1,023

Actrița Cemre Gumeli care joacă rolul lui Deniz în serialul Dl. Greșeală, s-a născut pe data de 24 septembrie 1993 în Istanbul.
A studiat baletul, pianul și solfegiu de la o vârstă fragedă.
A absolvit două facultăți în cadrul Universității Bilgi: Facultatea de Istoria și Teoria Artei și Facultatea de Comunicații și Media. În anul 2014 a studiat actoria la Studioul de Arte & Teatru T.Schreiber din New York. A jucat în multe piese de teatru și musicaluri cu teme diferite.

Filmografie
2020 – Bay Yanlis (Deniz)
2018-2019 – Elimi Bırakma (Cansu)
2018 – Servet (Hande Fettah)
2016 – Tatlı İntikam (Simay)

Ce spune despre rolul pe care îl interpretează în serialul “Dl. Greșeală”: “Când am citit scenariul pentru prima dată, am fost foarte impresionată de Deniz și mi-am sunat imediat managerul și i-am spus: „Trebuie să joc acest personaj”. Deniz este o femeie puternică, independentă, ia propriile decizii, este feministă și directă. Din păcate, în zilele noastre rareori vedem personaje precum Deniz în seriile de televiziune. Este foarte important ca în special fetele tinere care ne privesc să vadă figuri feminine atât de puternice în serialele TV. Interpretarea acestui personaj îmi creează o motivație și un sentiment de responsabilitate diferit, deoarece personaje precum Deniz sunt puține pe ecran.”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.