Biografie Fatma Toptaş (Cansu – Dl. Greșeală)

0 50

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Actrița Fatma Toptaş s-a născut în orașul Mersin pe 25 noiembrie 1982.
În anii de liceu a debutat ca actriță amatoare. Profesoara ei a îndrumat-o spre Conservator însă atunci ea își dorea să fie polițistă.
După absolvirea studiilor, s-a mutat în Istanbul unde a început să lucreze într-o companie și s-a înscris la Centrul de Arte Müjdat Gezen pentru a lua lecții de dicție. Sub îndrumarea profesorilor de acolo a participat și la cursurile de teatru în paralel.
Ulterior a luat lecții de scenarizare și cinematografie.

A avut roluri mici în diverse seriale până în anul 2010 când a jucat rolul lui Sibel în filmul “Recep Ivedik” și popularitatea ei a început să crească.
Este cunoscută publicului român din serialele de comedie “Sezonul cireșelor” și “Camera 309”.

Filmografie
Bay Yanlış (Cansu Akman, 2020)
No: 309 (Nilüfer, 2016)
Kiraz Mevsimi (Sibel Korkmaz, 2014)
Gölgedekiler (Rana, 2014)
Cesur Hemşire (Serpil, 2013)
Hayat Devam Ediyor (Şebnem Yalaz, 2011)
Başrolde Aşk (2011)
Çocuklar Duymasın (İpek, 2010)
Çok Özel Tim (Burcu, 2007)
Bıçak Sırtı (Konuk Oyuncu, 2007)
Doktorlar (Konuk Oyuncu, 2007)
Aşk Üzerine Bir Varsayım (Psikolog, 2007)
Annem (2019)
Ya Sonra (Ece, (2011)
Herkes mi Aldatır? (Canan, 2010)
Avanak Kuzenler (Melike, 2008)
Recep İvedik (Sibel, 2007)

Fatma Toptaş este logodită cu bucătarul Gürkan Topçu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata