Biografie Hazar Erguclu (Çiçek – serialul Flăcările destinului)

0 788

Hazar Erguclu este o celebră actriță de origine cipriotă-turcă. S-a născut la Nicosia în Nordul Ciprului în anul 1992.

A jucat în serialele Inimă de frate (Simay), Yaman (Eylul), Elita societății (Cansu).
Este cunoscută publicului internațional pentru rolul lui Zeynep în serialul Protector, primul serial turcesc produs de Netflix.

A câștigat Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalurile de film Siyad și Altın Portakal pentru filmul “Kar”.

Filmografie
Filme
2010 Gölgeler ve Suretler
2012 Açlığa Doymak
2013 Benim Dünyam
2014 Balık
2016 Dar Elbise
2017 Mahalle
2017 Kar
2018 Manyak
2018 Ahlat Ağacı
2018 Herşey Seninle Güzel
Seriale
2006 Rüya Gibi
2011–2013 Kuzey Güney
2013–2015 Medcezir
2015 Analar ve Anneler
2016 Yüksek Sosyete
2018 Dudullu Postası
2018–2020 The Protector
2019 The Mallorca Files
2020–2021 Alev Alev

Actrița este logodită cu Onur Ünlü, poet, actor, regizor și scenarist turc.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.