Biografie Kerem Alisik (Fekeli – Ma numesc Zuleyha)

1 1,815

Kerem Alışık este actor și prezentator TV turc. S-a născut pe data de 5 iunie 1960 în Istanbul și este singurul fiu al faimoșilor actori Sadri Alışık and Çolpan İlhan. Poetul Atilla İlhan este unchiul său.
Kerem Alıșık, care a jucat în multe seriale, filme și piese de teatru până astăzi, și-a început cariera în anul 1995 cu serialul “Fırtınalar” regizat de Unal Küpeli. 

A pășit pentru prima dată pe scena teatrului cu piesa “Fehim Paşa Konağı”. Mai târziu, împreună cu mama sa Çolpan İlhan, a înființat Teatrul Sadri Alışık și a luat parte la multe piese de teatru. De asemenea a predat la Centrul Cultural Sadri Alıșık, pe care l-au înființat în anul 2005.

Kerem Alisik cu unchiul său Atilla Ilhan

În tinerețe, a jucat în echipa de fotbal a clubului sportiv Anadolu Üsküdar 1908.
Asemenea unchiului său Atilla İlhan, Kerem Alışık este și poet. A publicat două albume de poezii: Kerem Misali și Öyle Sever Gibi Bakma Bana Alışık Değilim.

A câștigat premii pentru Cel mai bun actor al anului, Cel mai bun actor de teatru, Steaua serialelor TV, Cel mai apreciat actor de teatru al anului, Cel mai bun actor dintr-un serial TV.

Kerem Alisik si fiul sau Sadri Alisik

Între anii 1988-1992 a fost căsătorit cu actrița Sibel Turnagöl. Au un fiu împreună, Sadri Alışık, care de asemenea este actor.

Filmografie
2018 – Bir Zamanlar Çukurova
2017 – Arif V 2016 (Cambaz Ömer)
2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (İngiliz Ziya)
2015 – Şartlı Tahliye
2015-2016 – Kara Sevda (Ayhan)
2015 – Kara Kutu (Başkomiser Tekin)
2013 – Ben Onu Çok Sevdim (Fatin Rüştü Zorlu)
2012 – Yol Ayrımı (Kamil Bey)
2012 – Mevsim Çiçek Açtı
2011 – 72. Koğuş (Serhat)
2011 – Kara Murat Mora’nın Ateşi
2010 – 72. Koğuş (Berbat)
2008 – Saddam’ın Askerleri
2007 – Kartallar Yüksek Uçar (Mustafa)
2006 – Kördüğüm
2005 – Son Yüzleşme (Tamer)
2005 – Mühim Olan Aşkımız (Şükrü)
2005 – Horoz Sedat (Horoz Sedat)
2004 – Hababam Sınıfı Askerde (Sabit)
2004 – Hoşgeldin Hayat (Serhat)
2004 – Aşk Mahkumu (Aşkın)
2003 – A.G.A (Ali Galip Alemdar)
2003 – Şarkılar Seni Söyler (Yavuz)
2002 – Deliboran Destanı (Deliboran)
2001 – Günah (Sinan)
2000 – Yarın Geç Olmayacak
2000 – Kumru (Kemal)
2000 – Baykuşların Saltanatı (Sedat)
2000 – Beyoğlu Rüyası (Kemal)
2000 – Dansöz (Zorro)
2000 – Zehirli Çiçek
1999 – Hicran (Ferhat)
1999 – Şükran Büfe (Ayhan)
1998 – Mualla (Cevat Kartal)
1997 – Yanlış Saksının Çiçeği (Mustafa)
1997 – Böyle mi Olacaktı
1997 – Oyun Bitti (Demir)
1997 – Ah Nalan Ah (Kemal)
1995 – Fırtınalar (Ferit Demiröz)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.