Biografie Kerem Bursin (Serkan – Dragostea plutește în aer)

194

Este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din Turcia.
S-a nascut în Istanbul, Turcia la data de 4 iunie 1987. Și-a petrecut copilăria în mai multe țări : Turcia, Scoția, Emiratele Arabe, Indonezia, Malaezia, SUA.
La vârsta de 12 ani s-a stabilit cu familia în Statele Unite.
La o competiție din liceu a fost ales cel mai bun actor de teatru.
A absolvit Emerson College din Boston, specializarea de Marketing și Comunicare
și a luat lecții de actorie în timp ce era la Universitate.

După câțiva ani petrecuți în Los Angeles, Kerem decide să se întoarcă în orașul său natal Istanbul, unde își continuă cariera în actorie.

Este cunoscut pentru rolul său în serialele TV Gunesi Beklerken (2013-2014), Seref Meselesi (2014-2015), Sen Cal Kapimi ( 2020-2021).

Cel mai recent rol al său a fost rolul din serialul “Dragostea plutește în aer,” în care joacă alături de frumoasa și talentata actriță Hande Ercel care i-a devenit iubită și în viața reală.

Kerem iubește sportul, în special boxul, îi place muzica, filmele și călătoriile.

A regizat clipul Summer Set Chelsea în 2009.
A fost producătorul unui documentar numit Kiss of Death. A apărut în emisiunea Big Risk în 2014 și în reclamele brandurilor Lipton, Line, El Polo, Turkcele Super Online, Blue, Mavi, Blue Jeans.

Filmografie:
2006 – Rozar Man (Macalester)
2006 – Thursday (Grauss)
2007 – The Architec (Craig Belmont)
2008 – Killian (Lennox)
2010 – Sharktopus (Andy Flynn)
2010 – Kiss of Death
2013 – The Living Death
2013 – Palace of the Damned (Adam)
2013 – 2014 – Güneşi Beklerken (Kerem)
2014 – Ulan İstanbul (Yiğit)
2014 – Unutursam Fısılda (Erhan)
2014 – Şeref Meselesi (Yiğit)
2017 – Bu Şehir Arkandan Gelecek (Ali)
2018 – Can Feda (Onur Keskin)
2018 – Yaşayamayanlar
2019 – Aynen Aynen
2020-2021 – Sen cal kapimi (Serkan)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.