Biografie Sarp Can Koroglu (Serdar – Dl. Greșeală)

0 66

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Sarp Can Koroglu s-a născut pe data de 14 iulie 1990 în Adıyaman.
A studiat Arhitectura la Universitatea Mimar Sinan.
A luat lecții de actorie la Academia Akademi 35 Bucuk și a pășit în lumea actoriei cu serialul Elde Var Hayat în anul 2010.

A jucat în multe seriale care au fost difuzate și în România precum: Feriha (Bulent), În dragoste și în război, Furtună pe Bosfor (Pars), Guneș (Emre), Prețul fericirii (Kemal), Dl. Greșeală (Serdar).

Sarp cântă la saxofon și este fan al echipei Fenerbahce.

Filmografie
2010 – Elde Var Hayat (Öğrenci)
2012 – Adını Feriha Koydum (Bülent)
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2015 – Güneşin Kızları (Emre)
2016 – Hayatımın Aşkı (Hakan)
2016 – Paramparça (Pars)
2017 – Damat Takımı (Yiğit)
2018 – Yasak Elma (Kemal)
2020 – Bay Yanlis (Serdar)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata