Camera 309 – episoadele 1-2-3 (rezumat)

0 1,569

Episodul începe cu prezentarea membrilor familiei Sarihan. Aceștia află că Ahmet Sarihan, bunicul familiei a lăsat un testament prin care îi anunță că nu va lăsa afacerea fiilor săi Fikret și Sadi, ci nepotului care se căsătorește primul și are un copil. Așa începe cursa pentru avere a celor doi nepoți ai săi, Onur și Erol.

Onur este un tânăr chipeș, harnic și disciplinat și preferă să își construiască singur o afacere pornind de la zero însă părinții lui nu sunt de aceeași părere. Yildiz și Betul, cele două nurori ambițioase ale lui Ahmet, încep să caute soții pentru fiii lor, Onur și Erol.

Lale este o tânără frumoasă care provine dintr-o familie modestă. Ea locuiește împreună cu mama ei Songul și sora ei Nergis și lucrează în florăria mamei sale.
Songul își dorește mai mult pentru ea și insistă mereu să își găsească alt loc de muncă și un om bun cu care să se căsătorească.

Erol împreună cu părinții săi nu pierd timpul deloc și o pețesc pe Filiz, o tânără pe care nu o place deloc dar alege să se sacrifice de dragul averii.

Yildiz aranjează o întâlnire pentru Onur cu Pelinsu, o tânără care provine dintr-o familie din înalta societate. Inițial, Pelinsu refuză să meargă la întâlnire fiindcă Onur este prietenul ei din copilărie care făcea glume pe seama greutății ei dar acceptă la insistențele mamei sale care îi amintește că sunt în pragul falimentului. Pe de altă parte Onur acceptă întâlnirea cu ea, cu condiția ca Yildiz să nu mai facă planuri pentru el.
Între timp Songul aranjează o întâlnire pentru Lale printr-o pețitoare, cu un doctor pe nume Onur Saygin, la același restaurant unde vor merge Pelinsu și Onur Sarihan.
Seara, cei patru merg în același timp la întalnire însă pe drum Pelinsu și doctorul Onur fac accident și întârzie să ajungă la restaurant.

Lale se așează din greșeală la masa lui Onur Sarihan. Îl place la prima vedere și începe să viseze la un viitor împreună. Când sunt întrebați de chelner ce doresc să servească, Lale comandă un cocktail fără alcool. Erol, care a aflat de întâlnirea celor doi, stă la bar și îl plătește pe chelner să îi dea cocktail cu alcool.
Onur crede că ea este Pelinsu și că nici ea nu își dorește să fie la o întâlnire aranjată și îi spune că se bucură că amândoi sunt de părere că în condițiile date, nu ar putea exista o relație între ei. Lale este dezamăgită și propune să încheie seara. Între timp bea un cocktail și alcoolul își face repede efectul. Onur insistă să rămână să servească masa împreună dacă tot sunt acolo iar Lale comandă mai multe coktail-uri și se îmbată. Onur se oferă să o conducă acasă însă pe mașină ea îl roagă să o ducă la un club. Acolo se îmbată și Onur, se distrează amândoi și devin din ce in ce mai apropiați. Când pleacă de la club, merg la un hotel și petrec noaptea în camera 309.

Dimineața Onur este trezit de apelul lui Yildiz și află că Pelinsu nu a ajuns la restaurant. Mirat, se întreabă cine este tânăra de lângă el apoi se îmbracă grăbit și vrea să plece. Lale se trezește și ea șocată și nu înțelege cum a ajuns acolo. Nici unul nu își amintește nimic din ce au făcut în seara precedentă și pleacă din hotel hotărâți să uite că s-au cunoscut.

La firmă, angajații vizionează amuzați un filmuleț de pe internet. Samet, șoferul lui Onur, îi arată și lui filmulețul făcut seara trecută, când el era împreună cu Lale și și-a tatuat pe piept o lalea, semnificația numelui ei. Lui Onur nu-i vine să creadă și e șocat când verifică și vede tatuajul. După aceea găsește în telefonul său o mulțime de fotografii pe care le-a făcut cu Lale iar Samet îi spune că nu l-a văzut niciodată atât de fericit. Lale descoperă că și ea are un tatuaj cu numele lui Onur.
Mai târziu Onur se întâlnește cu Pelinsu iar ea reușește să îl impresioneze și să îl facă să creadă că au multe lucruri în comun. Trei luni mai târziu, Onur se logodește cu ea deși nu o iubește.

Lale află că este însărcinată. Când își dă seama cine e tatăl copilului, mama ei insistă să îl caute și să îi spună. Merg împreună la cabinetul medicului Onur Saygin iar Songul îi arată ecografia cerându-i să-și facă datoria și să se căsătorească cu Lale. Ȋn tot acest timp, Lale nu isi ridică privirea până când doctorul neagă că ar fi avut vreo legătură cu ea. Atunci Lale îl privește și realizează că nu s-a întâlnit cu el în urmă cu 3 luni, ci cu alt Onur dar nu știe cine este și unde să îl găsească.
Ȋn acea seară, Lale vede în ziar o fotografie de la logodna lui Onur cu Pelinsu și spune familiei că el este tipul pe care îl caută. Surorile ei se bucură că este bogat.
A doua zi Lale merge împreună cu Songul la firma lui Onur și îi spune că este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.