Camera 309 – episoadele 9-10 (rezumat)

0 1,174

Onur crede că Lale a anunțat presa iar ea nu reușește să îl convingă că nu a făcut asta. Doi reporteri rămân în cartier și vor să se intereseze cine este Lale. Kurtuluş vrea să profite de situație și tratează cu ei să le ofere o știre în exclusivitate despre viitoarea căsătorie dintre Lale și Onur.
Betul, mama lui Erol este cea care a anunțat presa și speră că problemele legate de asta îi vor câștiga timp ca să o atragă pe Ismet de partea lor.

Onur nu știe ce să mai creadă despre Lale. Părinții lui vor să înceapă cât mai repede pregătirile pentru nuntă însă el vrea să îi spună întâi lui Pelinsu. Fiindcă ea este plecată din țară, Yildiz și Fikret insistă să vorbească cu ea doar când se va întoarce.

Dimineața apare în presă știrea despre Onur și Lale. Pelinsu e convinsă că este o știre falsă iar când Onur o sună ca să îi explice situația, ea nu îl lasă să vorbească și îi spune că e sigură de fidelitatea lui.
Ismet vrea ca Onur să facă o nuntă după tradiție. O sună pe Lale și stabilește cu ea și cu Songul când să meargă să o ceară.
Kurtuluş se întâlnește cu un reporter și contra cost îi spune când va avea loc logodna.
Servitoarea lui Yildiz o anunță pe Betul că Onur încă nu a vorbit cu Pelinsu despre Lale.
Nergis îl sună pe Samet și ies în oraș la întâlnire.

Onur și Lale merg să aleagă împreună verighetele. Lale se decide foarte repede și o alege pe cea mai simplă impresionându-i pe Onur și pe bijutier. După aceea lui Lale i se face poftă de ceva dulce și îl duce pe Onur la o cofetărie pe care o știe ea. Onur o privește cu drag cum este indecisă și ar comanda tot meniul. Medicul Onur Saygin o sună pe Lale și îi spune că i-a găsit dosarul pe care l-a uitat în biroul lui. Lale îi povestește apoi lui Onur că medicul e cel cu care trebuia să meargă la întâlnire și că atunci când a aflat că este însărcinată l-a căutat pe el. Când află întreaga întâmplare, Onur îi spune că acum o înțelege mai bine apoi merg împreună la doctorul Onur. Acesta o sfătuiește să se hrănească bine și îi recomandă să facă Pilates, un curs la care participă și el. Onur este gelos când vede interesul lui pentru Lale.

Ȋn ziua logodnei, Filiz o sună pe Pelinsu și îi spune că întreaga familie merge să o ceară pe Lale pentru Onur. Pelinsu nu o crede iar Filiz îi trimite adresa lui Lale. Când ajunge acolo, Pelinsu este abordată de mulțimea de reporteri care așteaptă în stradă și le spune că Onur este logodit cu ea și că informația lor este falsă iar când intră în casă, este șocată să afle că Lale și Onur tocmai au făcut logodna.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.