Camera 309 – episoadele 21-22-23 (rezumat)

0 1,793

Văzându-l pe Onur sărutându-se cu Pelinsu, Lale se decide să fie mai distantă față de el. Onur interpretează greșit atitudinea ei și se îndepărtează și el de ea crezând că nu are sentimente pentru el.
Doctorul Onur o conduce pe Lale acasă. Când ajunge pe strada ei, îi spune că el a copilărit acolo și realizează că se cunosc.
Songul o pedepsește pe Nergis pentru că a mers la întâlnire cu Samet deși i-a spus să nu se mai vadă cu el înainte să i-l prezinte.
Yildiz o sună pe Songul și o invită la prânz împreună cu fetele, bineînțeles la insistențele lui Ismet.

Un vecin îl sfătuiește pe Kurtulus să îi recâștige inima lui Nilufer înainte să se decidă să divorțeze de el și să se mărite cu altul. Atunci Kurtulus o sună pe Nilufer și o roagă să îl lase să doarmă în casa lui Songul sub pretext că casa lor a fost infestată de gândaci. Nilufer îl duce în casă pe ascuns, într-o cameră de oaspeți dar după un timp Kurtuluş se strecoară în dormitorul ei. Nilufer îl scoate afară iar el se întoarce în camera de oaspeți și dă peste Songul care între timp a mers să doarmă acolo pentru că în camera ei era prea cald. Kurtuluş nu o vede și se întinde în pat lângă ea. Songul se trezește și țipă apoi se năpustește asupra lui. Kurtuluş scapă dar fugind de ea, cade pe scări. Când se trezește se preface că nu le cunoaște și ca nu știe nici cine este el. Fetele decid să îl îngrijească până își recapătă memoria.

Betul îi arată lui Ismet fotografiile cu Onur și Pelinsu făcute de Erol ȋn parc însă Yildiz și Fikret o conving pe Ismet că sunt fotografii vechi.
Onur merge la florărie fiindcă Lale nu îi răspunde la apeluri. Se preface că era prin zonă și a trecut doar ca să vadă dacă se simte bine. Lale îi răspunde rece după care el pleacă.
Mai târziu Songul, Lale și Nergis merg acasă la Onur unde iau prânzul cu părinții și bunica lui și discută despre nuntă. Yildiz îi spune lui Lale că și-ar dori ca ea și Onur să locuiască împreună cu ei după nuntă, asta pentru că vrea să îi țină sub observație întrucât și-a dat seama că Onur a început să se îndrăgostească de ea. Lale acceptă gândindu-se că e mai bine decât să rămână singură cu Onur. Între timp Onur este la restaurant cu Pelinsu. Cand se întoarce, Lale îi spune noutățile și este la fel de distantă. Onur o întreabă de ce se comportă astfel cu el și îi spune că e tot mai sigur că îl place. Lale îi răspunde că se înșeală după care fuge.

A doua zi dimineața Onur află că Lale este programată pentru control. Ea nu a vrut să îl anunțe așa că el merge după ea la florărie și o însoțește la spital. Pe drum îi spune că ar fi trebuit să știe și el fiindcă este tatăl copilului și că îl deranjează faptul că e prea apropiată de doctor. Văzând că e gelos, Lale îi spune că doctorul e un prieten din copilărie și prima ei iubire. La spital, Lale susține că vor avea fetiță iar Onur că vor avea băiat și în cele din urmă pun pariu iar cel care pierde, va face tot ce vrea celălalt pentru o zi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.