Camera 309 – episoadele 24-25-26 (rezumat)

0 1,919

Lale și Onur află că vor avea băiat deci Lale a pierdut pariul și trebuie să facă o zi întreagă tot ce vrea Onur. Întâi fac cumpărături pentru copil după care el vrea să aleagă și mobila pentru camera copilului însă Lale îi spune că a obosit. Atunci stabilesc ca următoarea zi să meargă din nou la cumpărături iar seara Lale să gătească pentru Onur.

Erol și părinții lui îi povestesc lui Filiz despre situația cu moștenirea familiei. Filiz întreabă dacă Erol s-a căsătorit cu ea doar pentru motivul acesta dar el reușește să o convingă că a fost îndrăgostit lulea de ea. Filiz le spune că va face tot ce este necesar ca să rămână însărcinată și începe prin a face jogging. În scurt timp realizează ce greșeală a făcut și se răzgândește. Betul îi spune servitoarei să îi pregătească doar salate și ascunde toată mâncarea din casă. Noaptea, Filiz își imaginează că lângă ea este o friptură de pui și se servește cu poftă dar lângă ea este Erol care se trezește țipând speriat după ce l-a mușcat de mână.

A doua zi Onur și Lale aleg împreună mobila pentru dormitorul lui Lale apoi iau masa la restaurant. Petrecând atât de mult timp împreună, se apropie din nou însă chiar atunci Pelinsu îl sună pe Onur și îl roagă să o ducă la spital că se simte rău. Onur își cere scuze de la Lale pentru că trebuie să plece iar ea îi spune că oricum avea altceva de făcut. Când pleacă de acolo, Lale se întâlnește cu doctorul, merg împreună la o cafenea și îi spune că căsătoria cu Onur este doar o formalitate.
Pelinsu îl așteaptă pe Onur cu o masă romantică iar el nu are de ales și se preface că este încântat. Ea îi dăruiește un costumaș pentru copil și îi spune că de acum să considere că e și copilul ei. Îl invită să rămână la ea peste noapte dar seara el se întoarce acasă. O sună pe Lale și are o surpriză neplăcută când îi răspunde doctorul fiindcă și-a uitat telefonul în mașina lui. Lale află că Pelinsu i-a pregătit o cină romantică și e geloasă iar Onur e gelos pentru că s-a întâlnit cu doctorul.

Nergis îi spune mamei sale că vrea să i-l prezinte pe Samet și stabilesc să meargă toți trei la o cafenea. Songul merge întâi la o florărie să o viziteze pe o prietenă iar aceasta o roagă să o înlocuiască câteva minute și pleacă. Samet intră chiar în acea florărie pentru a cumpăra două buchete de flori. Întâlnirea lor e din nou cu peripeții fiindcă el sparge două vaze din greșeală. Songul își amintește de întâmplarea de la cofetărie și îl taxează exagerat de mult iar el o insultă din nou.
Mai târziu Samet și Nergis se întâlnesc la cafenea după care Samet merge la baie chiar înainte să ajungă Songul. Nergis îi spune mamei sale că e foarte emoționat și o roagă să nu îl pună pe fugă chiar din prima zi. Samet le vede împreună și fuge fiindcă e sigur că Songul îl urăște și l-ar bate dacă ar afla că el e iubitul lui Nergis. O sună pe Nergis și se scuză că a trebuit să plece urgent la spital la o rudă bolnavă dar Songul bănuiește că a fugit când a văzut-o.
Samet se întâlnește apoi cu Kurtuluş ȋn cartier și îi povestește pățania.

Nilufer face tot posibilul să îl ajute pe Kurtulus să își recapete memoria, joacă jocuri de noroc împreună cu el și pariază la curse de cai. Mai târziu un client de la florărie flirtează cu Nilufer iar Kurtulus îl scoate afară în șuturi și se dă de gol dar o convinge pe Nilufer să nu îi spună lui Songul ca să îl mai lase să stea un pic la ele fiindcă îi este dor de ea.
Lale merge acasă la Onur pentru a se ocupa împreună de pregătirile pentru nuntă. Ismet o aude pe Lale spunându-i că de acum înainte doar se vor saluta și că abia așteaptă să se termine totul și să își vadă fiecare de viața lui. Îi întreabă dacă s-au certat dar ei se îmbrățișează și spun că totul e bine, doar sunt puțin stresați din cauza pregătirilor. Atunci Ismet le spune că ea mai are puțin de trăit și își dorește să își petreacă ultimii ani alături de ei și de strănepot, așa că s-a decis să se mute cu ei. Onur și Lale sunt șocați fiindcă asta înseamnă că trebuie să împartă același dormitor și să se prefacă tot timpul că sunt un cuplu fericit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.