Camera 309 – episodul 18-19-20 (rezumat)

0 1,808

Chiar când Onur și Lale erau pe punctul de a se săruta, sună Pelinsu. Lale îi spune lui Onur că ar fi bine să se întoarcă acasă și fără să discute despre momentul dintre ei, pornesc spre Istanbul. Pe drum lui Lale i se face foame și se opresc la un restaurant. Se înțeleg să intre în jocul părinților și când vorbesc la telefon cu ei, le spun că au făcut bine că i-au trimis acolo fiindcă au avut ocazia să vadă că nu vor putea rezista împreună atâta timp și s-au decis să nu se mai căsătorească.

Pelinsu a aflat de la Filiz că Onur si Lale sunt în stațiunea Agva. Văzând că Onur nu îi răspunde la telefon, merge la Yildiz să îi spună că situația aceasta o deranjează și că nu a fost de acord cu așa ceva. Yildiz îi zice că Onur nu are de ales și trebuie să păstreze aparențele.
Doctorul Onur o sună pe Lale și o invită în parc la jogging și picnic cu echipa de la cursul de pilates. Lale acceptă entuziasmată iar Onur, care este lângă ea, este gelos și ar vrea să știe ce au vorbit însă ea nu spune nimic. O conduce acasă și acolo o întreabă pe ocolite ce a zis medicul și dacă e cumva vreo problemă. Lale îi povestește de ieșirea în parc ce o vor face următoarea zi. Onur se oferă să o însoțească însă ea îi spune că nu e nevoie fiindcă va merge cu sora ei. Atunci Onur e și mai hotărât să nu o lase singură cu doctorul.
Când ajung acasă, spun familiilor că s-au împăcat.

Kurtulus se întinde la ușa lui Nilufer și se preface că a leșinat. Nilufer strigă disperată după ajutor iar Songul care o aude din curte, merge și îi trage câteva palme lui Kurtuluş apoi îl dă de gol fiindcă găsește punga cu gheață pe care o ținea în buzunar ca să îi scadă temperatura. Îl muștruluiește și îi spune să nu se mai întindă la ușa ei ca pisicile de pe stradă. Kurtuluş o imploră pe Nilufer să îi mai dea o șansă iar ea îi spune că se vor împăca dacă îi dovedește că timp de o săptămână poate să se lase de hoții, minciuni, pariuri, înșelătorii și femei. Kurtuluş e hotărât ca de data aceasta să devină bărbatul pe care și-l dorește Nilufer și se menține pe poziție deși apar tot felul de tentații – Erol îi oferă bani ca să îi spună tot ce știe despre Lale și Onur, un tip îi spune de o șansă bună la pariuri iar amanta lui îl invită la ea.

Onur și Lale se gândesc tot timpul unul la celălalt. În cele din urmă Onur o sună și o întreabă dacă s-a hotărât cu cine va merge la jogging. Lale isi dorește să meargă cu el dar îi spune că nu vrea să îl deranjeze. Onur insistă să meargă împreună însă amândoi încearcă să își ascundă entuziasmul.
Pelinsu il vizitează pe Onur la birou și îi spune că regretă ce a făcut dar îl roagă să încerce să o înțeleagă fiindcă întreaga situație a supărat-o mult. Începe să plângă și îl îmbrățișează apoi îl roagă să petreacă împreună ziua de mâine pentru că are nevoie de el. Onur tocmai stabilise să se întâlnească cu Lale ȋn parc aşa că îi spune că e ocupat.

Ismet o vizitează pe Lale la florărie și îi dăruiește cadoul pentru logodnă fiindcă nu a apucat să i-l dea atunci apoi îi spune că vor merge împreună la cumpărături pentru nuntă. Lale vrea să facă doar o cununie simplă însă Ismet și Songul insistă să facă nuntă tradițională. Ismet îi spune să se gândească în weekend cum își dorește să fie nunta fiindcă trebuie să înceapă pregătirile cât mai curând.

Samet vrea să îi spună lui Nergis că o iubește dar nu are curaj. Îi cere părerea lui Onur și îi spune că s-a gândit să îi scrie sentimentele într-o scrisoare. Onur e încântat de idee iar Samet își dă seama că se gândește să își mărturisească și el sentimentele pentru Lale.
Ȋn cele din urmă Samet compune o poezie pentru Nergis și i-o trimite prin mesaj chiar înainte de a merge la întâlnire cu ea însă Nergis şi-a uitat telefonul acasă iar Songul l-a luat crezând că este al ei. Când apare mesajul, Songul crede că e greșeală, apoi crede că un tip a pus ochii pe ea.
Pe urmă, Samet o sună și îi spune că o așteaptă la locul de întâlnire. Songul se preface că e Nergis și aprobă apoi închide telefonul și pornește spre locul unde se vor întâlni cei doi fiindcă i-a interzis lui Nergis să se mai vadă cu el înainte să i-l prezinte.
Samet și Nergis se întâlnesc iar el o întreabă ce crede despre mesaj. Atunci Nergis isi dă seama că telefonul ei este la Songul și că merge după ei și îi spune lui Samet să fugă pentru că îi va bate pe amândoi dacă îi prinde împreună. Puțin mai devreme, Samet și Songul s-au întâlnit într-o cofetărie și s-au certat pe ultimele prăjituri. Acum Samet, după ce se desparte de Nergis, se lovește din greșeală de Songul, care tocmai a apărut și îi căuta cu privirea pe Nergis și pe iubitul ei. Songul își scapă plasa din mână și crede că Samet a urmărit-o de la cofetărie cu intenția de a-i distruge prăjiturile. Songul îl ceartă din nou, amândoi se miră de nesimțirea celuilalt și nici unul nu bănuiește că vor fi rude.

Dimineața, Onur se pregătește pentru ieșirea în parc cu Lale și se decide să renunțe la hainele formale și să se îmbrace mai lejer. Yildiz e șocată când îl vede și când află unde merge și își dă seama că a început să o placă pe Lale.
Chiar înainte de a pleca, Onur află că trebuie să meargă urgent la firmă așa că o sună pe Lale și se scuză că nu poate să ajungă în parc. Amândoi sunt dezamăgiți. Totuși Onur face tot posibilul să termine treaba mai repede și reușește să ajungă la timp în parc, făcându-i o surpriză lui Lale. Erol a aflat de ieșirea lor și merge și el împreună cu Filiz iar Betul o anunță pe Pelinsu.
Onur și Lale se distrează împreună făcând diverse activități sportive cu grupul iar doctorul Onur este gelos. La urmă, după ce pleacă toți, Erol insistă ca cei doi să mai rămână în parc. Lui Lale i se face poftă de ciocolată iar Onur merge să cumpere, în timp ce ea îl așteaptă în parc. Pelinsu ajunge acolo, se întâlnește pe drum cu Onur și îi spune că a ieșit să se plimbe. Erol îi filmează din apropiere. Lale merge după Onur fiindcă a uitat să îi spună să îi cumpere apă. Pelinsu o vede și îl sărută pe Onur iar Lale îi privește tristă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.