Camera 309 revine din 4 iunie la Pro 2

0 1,248

Camera 309 este un serial turcesc de comedie romantică cu Demet Ozdemir și Furkan Palali în rolurile principale.
Serialul care a avut un succes răsunător în întreaga lume, va fi difuzat zilnic începând cu 4 iunie, de la ora 21:00, după ce serialul “Vieţi la răscruce” ajunge la final.

Onur (Furkan Palali) este un tânăr chipeș care provine dintr-o familie înstărită și nu are în vedere căsătoria în curând. Cu toate acestea, planurile sale de viitor se schimbă complet atunci când bunicul său moare lăsând un testament care afirmă că acela dintre nepoții lui care se căsătorește primul și are un copil, va moșteni afacerea familiei.

Lale (Demet Ozdemir) este o fată naivă și frumoasă, care provine dintr-o familie turcă obișnuită. Lucrează împreună cu mama și surorile sale la magazinul lor de flori. Din pură coincidență, Onur și Lale se întâlnesc în același loc datorită unei întâlniri aranjate de mamele lor. Se îmbată amândoi iar dimineața se trezesc în același pat din camera de hotel cu numărul 309. Cei doi nu își amintesc nimic din seara trecută și decid să uite de întâlnirea lor.

3 luni mai târziu, la insistențele familiei, Onur se logodește cu Pelinsu (Irem Helvacioglu). Între timp, Lale află că este însărcinată. Lale este blocată într-o situație dificilă, deoarece nu știe nimic despre tatăl copilului ei, cu excepția numelui său. Ea și familia ei nu știu ce să facă. Din fericire, Lale vede fotografia cu ceremonia de logodnă a lui Onur în ziar și după aceea, află cum să ajungă la el. Sub presiunea mamei sale, Lale merge la locul de muncă al lui Onur și îi spune că este însărcinată.
Nici Onur, nici Lale nu vor să se căsătorească. Cu toate acestea, părinții lor cred contrariul și astfel începe aventura celor doi.

Distribuție
Demet Ozdemir
– Lale (a jucat în serialele Vis de iubire și In dragoste și în război)
Furkan Palali – Onur
Irem Helvacioglu – Pelinsu (a jucat în serialele Lacrimi la Marea Neagră și Gunes)
Fatih Ayhan – Dr. Onur
Sumru Yavrucak – Songul
Pelin Uluksar – Nergis
Murat Tavli – Samet
Fatma Toptas – Nilufer
Gokce Ozyol – Kurtulus
Cihan Ercan – Erol (a jucat în serialul Vis de iubire – Zebercet)
Ceren Tasci – Filiz (a jucat în serialul Vis de iubire – Ayhan)
Ozlem Tokaslan – Yildiz (a jucat în serialele Vis de iubire – Mevkibe și Răzbunare pe tocuri)
Nursim Demir – Ismet
Suat Sungur – Fikret
Sevinc Erbulak – Betul
Beyti Engin – Sadi

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.