Casatorie cu bucluc episoadele 110-113 (rezumat)

1,597

În seara când Omer o cere în căsătorie pe Ayse, Kerem întrerupe ceremonia și îi spune lui Ayse că nu poate să se căsătorească fiindcă în contractul ei este menționat că nu are voie să își schimbe numele timp de 5 ani și alte lucruri. Omer îi spune că el este de acord ca ea să își păstreze numele după căsătorie și o susține dacă își dorește să fie imaginea Modamu.
Ayse semnează demisia dar apare Sabri și în învălmășeală, actul este distrus.
Începe un nou tărăboi iar Riza se înfurie și spune că acceptă să i-o dea pe Ayse de soție lui Omer apoi îi scoate pe toți afară.

Ayse este puțin dezamăgită că Kerem nu a mers să împiedice cererea dar încă e hotărâtă să-l facă să regrete că a divorțat. În același timp și Kerem așteaptă ca ea să recunoască faptul că a greșit când i-a cerut să renunțe la companie.
Următoarea zi, Ayse se întâlnește cu Omer și îi spune că nu se poate căsători cu el și că l-a folosit ca să îl supere pe Kerem. Se împrietenesc și se înțeleg să continue logodna falsă timp de câteva săptămâni.
Ayse merge apoi la companie să semneze demisia dar Kerem îi spune că actul nu este gata, ca să aibă motiv să o mai întâlnească.

Samet vorbește cu Muhsin să-l găsească pe tipul care l-a trădat pe tatăl lui Ayse, ca să-i dovedească lui Riza că e nevinovat și astfel să-i ajute pe Kerem și pe Ayse să se împace.

Este ziua de naștere a lui Gonca iar Ayse propune să sărbătorească cu o cină la restaurant, doar ele împreună cu Volkan și cu Omer, ca să îl supere pe Kerem.
Volkan o cere în căsătorie pe Gonca.
El descoperă că are multe lucruri în comun cu Omer și se împrietenesc.
Ayse postează o fotografie cu toți patru iar Kerem se supără foarte tare când vede și următoarea zi o cheamă să semneze demisia.
Înainte de a merge la companie, Ayse vorbește cu Muhsin fiindcă nu vrea să demisioneze.
Muhsin propune să o angajeze pe alt post, ca designer vestimentar. Ea și Samet se vor ocupa de atelier iar Hulya se implică și ea, descoperind că este un designer vestimentar talentat.


Kerem își dă seama că în timp ce încearcă să-l facă gelos, Ayse începe să se apropie tot mai mult de Omer.
Atunci îl roagă pe Volkan să se intereseze la ce restaurant vor merge în acea seară și merge și el acolo împreună cu Ceyda.
La restaurant, Ayse îi spune lui Kerem că își dorește să îl fi cunoscut pe Omer înaintea lui. Cei doi se ceartă și pleacă cu partenerii lor.
Ceyda profită de acest conflict și încearcă să se apropie de Kerem.
Kerem îi propune lui Ceyda să fie iubita lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.