Casatorie cu bucluc episoadele 121-124 (rezumat) Kerem o cere in casatorie pe Ceyda

5,323

Kerem este în comă iar familia lui nu îi permite lui Ayse să îl vadă. Chiar și Muhsin o învinuiește și îi spune să stea departe de el.
După ce s-a aflat că tatăl lui Omer este cel care l-a trădat pe tatăl lui Ayse în trecut, Riza își cere scuze de la Muhsin pentru că l-a acuzat dar Muhsin e foarte supărat pentru că Kerem a ajuns în această stare încercând să îi dovedească nevinovăția și nu îl iartă.

Ayse e sigură că dacă Kerem o simte alături de el, se trezește și cu ajutorul lui Gonca, intră în salonul lui neobservată. Când îi aude vocea, Kerem se trezește.

Riza este furios pe Muhsin și din nou îi interzice lui Ayse să mai lucreze în compania lui sau să mai aibă vreo legătură cu Kerem.
De data aceasta, Ayse îl înfruntă și îi spune că a făcut o greșeală că l-a ascultat și a divorțat de Kerem apoi pleacă de acasă și se mută la Gonca.

Când Kerem se recuperează și se întoarce la companie, Ayse îi spune că și-a dat seama că a greșit și îi pare rău că i-a cerut să accepte condiția lui Riza. Ea vrea să-i propună să se împace dar Kerem îi zice că vrea să lase trecutul în urmă și să nu mai permită ca sentimentele lor să le afecteze relația de la birou.

Omer și familia lui se întorc în Germania.
Kerem vrea să înceapă de la zero unele domenii ale vieții lui, inclusiv să o cunoască mai bine pe Ceyda și să îi dea o șansă.
Ayse e hotărâtă să-l recupereze iar Ceyda e hotărâtă să-l cucerească. Amândouă fac schimbări în viața lor pentru a-i câștiga inima lui Kerem.
Muhsin îl sfătuiește pe Kerem să facă o alegere.
Kerem vorbește întâi cu Ayse și îi spune că a ales compania și că e mai bine să accepte că relația lor nu a mers și că nu are rost să mai încerce. După aceea, o cere în căsătorie pe Ceyda.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.