Casatorie cu bucluc episoadele 125-128 (rezumat)

3,762

Episodul începe cu Kerem și Ayse, trezindu-se împreună în dormitorul lui.
Niciunul nu-și amintește cum au ajuns acolo și ce au făcut noaptea trecută iar Ayse nu-și găsește hainele.

În urmă cu 3 zile, Kerem a cerut-o în căsătorie pe Ceyda.
Când Muhsin l-a întrebat de ce se căsătorește cu o femeie pe care nu o iubește, Kerem i-a spus că a încercat să aibă o căsnicie fericită cu femeia iubită dar nu a mers, de aceea acum vrea să încerce cu Ceyda fiindcă e sigur că vor fi buni parteneri și vor avansa împreună pe plan profesional. Are planuri mari pentru companie, va încheia un contract important cu o firmă străină iar după nuntă Ceyda va conduce firma din țară iar el va pleca în străinătate să se ocupe de afaceri de acolo.
Muhsin înțelege că Kerem încearcă să fugă astfel și de Ayse și de Ceyda.

Ayse nu s-a dat bătută și a încercat să-i amintească faptul că dragostea e frumoasă și să-l determine să nu renunțe la ea dar toate planurile au eșuat fiindcă el e decis să nu cedeze și să se căsătorească cu Ceyda ca s-o uite cât mai repede.
Pe parcursul episodului, printre scenele cu evenimentele întâmplate în ultimele trei zile, apar secvențe cu cei doi îndrăgostiți în dormitor, amintindu-și mici fărâme din seara precedentă.

Când Ayse a aflat că Kerem se logodește cu Ceyda acasă la el, i-a cerut ajutorul lui Sabri care e expert în a distruge ceremoniile de logodnă dar nici asta nu a ajutat la nimic.
După logodnă, Volkan și Gonca i-au făcut pe Kerem și pe Ayse să se întâlnească într-un bar. Cei doi s-au îmbătat și așa au ajuns în dormitorul lui Kerem.

Kerem o scoate pe Ayse din casă fără să-i vadă familia lui și se despart crezând că nu s-a întâmplat nimic între ei și că și-au scos hainele doar fiindcă i-a plouat când au plecat din bar.
În taxi, în drum spre casă, Ayse își amintește că au petrecut noaptea împreună.

Acesta este rezumatul episodului 36 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.