Căsătorie cu bucluc Episoadele 13,14,15 (rezumat)

0 3,061

Yelda este foarte supărată pe Ayse din cauza știrilor care au apărut la tv despre ea și Berk.
Ayse încearcă să dea o explicație dar Kerem o salvează spunând că el a trimis-o să se întâlnească cu Berk la cafenea pentru a-i da niște acte să le semneze.
Kerem se preface că este afectat de situație și le spune părinților că dacă Ayse nu lucra la companie nu se întâmplau toate astea.
Muhsin este de acord ca ea să nu mai lucreze iar Kerem se bucură fiindcă de la început nu a vrut ca ea să lucreze acolo.
Kerem și Ayse ies împreună în oraș și se prefac în fața jurnaliștilor că sunt un cuplu fericit.

Riza este foarte supărat pe Ayse din cauza acelor știri. El iasă afară din casă și îl întâlnește pe Sabri care striga în gura mare pe stradă că trebuiau să îl ia pe el de ginere nu pe Kerem. Riza il bate zdravăn încât Sabri ajunge la spital.
Riza este arestat. Ayse află și merge acasă dar Nazmiye crezând că Riza are probleme din cauza ei nu o lasă să intre în casă.
Muhsin își trimite avocatul pentru a-l scăpa pe Riza apoi merge cu Ayse acasă la familia ei și îi împacă. După aceea Muhsin merge împreună cu mama lui Ayse și cu Nazmiye acasă la Sabri pentru a-l convinge să își retragă plângerea dar între femei izbucnește un mare scandal și nu rezolvă nimic.

Ayse află că Riza va putea fi salvat doar dacă Sabri își retrage plângerea. Ea îl sună pe Sabri și se întâlnește cu el la o ceainărie. Sabri îi spune că este foarte fericit fiindcă asta este prima lor întâlnire și de mulți ani visa la acea zi. Ea îi spune că vrea să îl roage ceva dar Sabri îi zice că știe ce vrea de la el și îi cere să meargă cu el la cinema în schimbul salvării fratelui ei. Ayse acceptă cu condiția să păstreze secretul.
Sabri îi spune că el speră că dacă se vor întâlni din nou ea va începe să îl iubească.
Sabri își retrage plângerea iar Riza este eliberat.

Kerem are niște probleme la companie iar Ayse îl ajută din nou să iasă din încurcătură iar pentru asta Kerem este de acord ca ea să se întoarcă și să lucreze la companie.

Erkut pleacă în armată iar Ayse merge să își ia rămas bun de la el. Kerem o conduce acasă la familia ei după care merge să se întâlnească la un restaurant cu Volkan și cu două fete. Kerem nu are nici un interes față de fata pe care i-a prezentat-o Volkan și îi spune lui Volkan că este obosit și pleacă. Merge acasă la Ayse și îi spune lui Erkut că a vrut să îl mai vadă odată înainte de a pleca în armată. De fapt el merge pentru Ayse dar nu recunoaște asta. Rămâne cu ei la cină și petrec cu toții o seară minunată.
Când ajung acasă, Ceyda îl sună pe Kerem și îi spune că are dovezi că căsătoria lui cu Ayse este bazată pe minciună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.